Ольчик Тис
Ольчик Тис
Знаток
Отзывы Ольчик Тис
Комментарии Ольчик Тис
Получено лайков
6 Like
Ольчик Тис

суміш Milupa 3

Протестувавши суміш Milupa 3 вже більше одного тижня...цілком впевнено можу сказати, що це гарний та якісний продукт...смак приємний, аромат молочний...дуже до вподоби нашому малюку...Гарний склад...в якому є всі необхідні елементи для годування...С задоволенням будемо і надалі купляти цю суміш...Адже якість та ціна дуже задовольняє...За період годування не виявлено ніяких алергічних реакцій...це теж великий плюс...та животик жодного разу нас не турбував...Дякуємо.
У отзыва 0 комментариев
Ольчик Тис

Молочна суміш Milupa 3

Отримали суміш Milupa 3 Велике дякуємо за те що обрали нас та окреме дякуюємо за чудову та яскраву сумку...
Полюбляємо продукцію Milupa...до цього коштували але 1 чи 2...Тому у якості цієї суміші немає сумнівів...Гарний склад, чудова на смак...дуже подобається нашому малюку...та не виявлено ніяких алергічних реакцій, що є теж великим плюсом...Та також хочу зазначити , що дуже зручне пакування, 600гр розділено на два пакети...
У отзыва 1 комментарий
Ольчик Тис

NAN 4 OPTIPRO

NAN 4 OPTIPRO це найкращий дитячий продукт. По перше це якість та складові компоненти...В склад входять вітаміни та мікроелементи які необхідні дитині...Нашому малюкові дуже довподоби смак...Він гарно їсть , а головне нас не турбує ні животик... ні інші алергічні реакції...Продукція NAN є лідером на ринку так як відповідає усім критерія підбору дитячої суміші нашим діткам...також зазначу велику роль відіграє, що виробництво проводиться у Європі. Обов'язково рекомендую цю суміш усім, друзям та знайомим.
У отзыва 0 комментариев
Ольчик Тис

Молочна суміш Nan 4 Opti Pro

Отримали молочну суміш Nan 4 Opti Pro
Це наша найулюбленіша суміш...Наш малюк її дуже полюбляє...Я в тому числі ціную саме цю суміш за якість.Дуже гарний смак...Та гарний склад де є всі необхідні елементи для нашого малюка.
У отзыва 0 комментариев
Ольчик Тис

NAN 3 OPTIPRO

Ми із задоволенням прийняли участь у тестуванні суміші NAN...так як чули тільки гарні відгуки про цей продукт...І нарешті і ми його спробували...Мені дуже важливий склад дитячих сумішей і те що у Nan не використовують пальмову олію це великий плюс...Також у складі багато поживних речовин та вітамінів...Суміш гарна на смак так як дитина ість ії з задоволенням...У нас не виявилось ніяких алергічних реакцій...Дуже задоволенні продуктом який піклується про найменших тому що саме після грудного вигодовування доволі складно відшукати суміш яка б і подобалась малюку і яка б стала гідною заміною маминого молоко...Та NAN 3 з цим впоролась на 200 відсотків
У отзыва 0 комментариев