hviznak
hviznak
Новичок
Отзывы hviznak
Комментарии hviznak
Получено лайков
3 Like
hviznak

Milupa 3-смачне дитяче молочко

Продовжуємо тестувати Milupa 3.
Донечці вона сподобалася відразу ж,приємний смак,гарно розчиняється,не залишаються грудочки.Сенсу переплачувати за інші бренди не бачу,так як склад нас влаштовує,у суміші є все необхідне для росту і розвитку дитини.Досить ситна,дитина добре спить після вживання,проблем із травленням не виникало.Важливо,що немає пальмової олії!
Окремо відзначу пакування суміші-600 грам поділено у два пакети по 300 г.,а це дуже зручно.
Також додаю фото молочної суміші всередині:)
У отзыва 0 комментариев
hviznak

Milupa 3,мої враження

Отримали для тестування молочну суміш Milupa 3,після декількох днів вживання можу сказати,що донечці вона підійшла ідеально,вона любить це молочко.Ми пробували молочні суміші інших виробників,які вищі по ціні, і Мілупа нічим не гірша.А ще дуже добре розчиняється,без грудочок.
Рекомендую матусям звернути увагу на цю суміш.
У отзыва 0 комментариев
hviznak

Молочна суміш Milupa 3

Мені пощастило отримати молочну суміш Milupа 3 для тестування.Посилочку отримали дуже швидко,відкривши коробку була приємно здивована,бо окрім суміші для донечки отримала дуже милий і якісний шопер.
Найбільше хочеться,щоб дитина була здоровою і отримувала необхідну кількість вітамінів і мінералів,і все це є у даній суміші.А ще мені тішить ,що у складі є вітамін Д і кальцій,для міцних кісток.
Щодо приготування суміші:готується легко,швидко розчиняється і приємна на смак,донечка випила із задоволенням .Не виникла алергія чи щось подібне,нам підійшла ідеально.
Дуже дякуємо за таку можливість протестувати саме цю суміш ,залишилися задоволеними !
У отзыва 0 комментариев