Матвієнко
Матвієнко
Новичок
Отзывы Матвієнко
Комментарии Матвієнко
Получено лайков
7 Like
Матвієнко

Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Бажаю усім удачі. Дуже хотілося б спробувати Мемопрув.
У отзыва 0 комментариев
Матвієнко

суміш Milupa 3

Моя маленька донечка дуже полюбляє кашки, печиво, сирочки тм Milupa. Дуже хотілося б і суміш даного виробника протестувати.
У отзыва 0 комментариев
Матвієнко

киселі від Dr. Oetker

Дуже часто додаю киселі до випічки пляцків, виходить дуже смачно та ароматно. Зазвичай купувала інші торгові марки. Дуже хочеться протестувати і разом з киселями від Dr. Oetker.
У отзыва 2 комментария
Матвієнко

Тестування

Тестуємо суміш NAN®4 OPTIPRO вже 4 день, та хочемо поділитися з Вами своїм враженням та спостереженням: - приємна на смак; -гарний вітамінний склад; - важливо що виготовлена в Європі по їх стандартах; -добре розчиняється та незалишає грудочок; -надійне пакування та красивий дизайн; -не викликала у донечки алергічних реакцій, запорів чи здуття; - смакує з задоволенням та спить спокійно всю ніч. Рекомендую дану суміш.
У отзыва 0 комментариев
Матвієнко

NAN®4 OPTIPRO

Так склалося що моя донечка з народження на сумішах. У перший рік її життя було в нас багато невдалих моментів з підбором саме тієї суміші яка б нам підійшла найкраще. З острахом згадую і про висипи на тілі і проблеми з животиком та сном. Тоді ми вирішили спробувати NAN OPTIPRO 2 яка нам підійшла найкраще. Та вже моя доросла дівчинка переходить на суміш NAN®4 OPTIPRO. Мене, як маму, дуже радує склад суміші NAN 4 Optipro, що в ній міститься спеціальний, адаптований білок, для гарного росту і розвитку моєї крихітки, бо всі мами добре знають, що звичайний білок з молока тваринного походження маленьким діткам не рекомендується, він важко розщеплюється. Не може не радувати і відсутність в складі суміші NAN 4 Optipro пальмової олії та цукру який теж не рекомендовано діткам до 2 років.
Дуже зручна упаковка суміші, легко відкривати і зручно зберігати. Сама суміш добре розчиняється у воді, не утворюючи комочків. Під час вживання в донечки не було проблем з животиком а також був міцний та гарний сон (так як ми зараз вживаємо суміш тільки перед сном).
Ми давно знайомі з продукцією Nestle і являємося беззмінними прихильниками. Постійно купуємо кашки Nestle, овочеві та фруктові пюре Gerber.
Я мама другої дитини, із впевненістю можу сказати, якщо буде ще й третя дитина, то експериментувати не буду і подругам також рекомендуватиму Nestle та NAN.
У отзыва 0 комментариев