titmouse11
titmouse11
Знаток
Отзывы titmouse11
Комментарии titmouse11
Получено лайков
1 Like
titmouse11

Після 2.5 тижнів прийому препарату Ентерол Імуно

Після прийому 2.5 тижнів Ентеролу Імуно проблеми с кішківником зовсім зникли, пройшло здуття, печія та дискомфорт.Також хочу відмітити що і імунітет покращився, раніше хоча б десь переохолодження і все - простудні захворювання, але тепер все не так і це все за рахунок прийому Ентеролу Імуно та його унікального складу.
Тому я вже всім знайомим порекомдувала його прийом, тим паче зараз в такий холодний період.
Після прийому зроблю перерву, але обов'язково перед весною пропью ще курс, тому що за зиму вітамінів і мінералів приймаємо мало для підтримки імунітету, а Ентерол Імуно це "саме те - що лікар прописав" (як говорять у народі).
Гарний препарат, гарний склад та якість!
У отзыва 0 комментариев
titmouse11

Прийом 1го тижня ентерола імуно

Після прийому першого тижня ентерола імуно покращилось травлення, зникла важкість, зникло здуття та і настрій покращився за рахунок гарного почуття у кішківнику. Дуже гарно що карсул достатньо в упаковці для продовження прийом.....
У отзыва 0 комментариев
titmouse11

Початок тестування Ентерол імуно

Декілька днів тому розпочала тестування ентеролу імуно, дуже сподобався склад препарату, що крім пробіотика ще є вітаміни та мінерал які в свою чергу будуть підтримувати імунітет, що якраз дуже актуально у таку пору року. Також капсули не містять діоксид титану та є веганськими за рахунок не желатинової оболонки що не може не тішити. Капсули середні за розміром, але дуже легко ковтаються. Приймаю по 1 капсулі 1 раз на добу після завтраку. Немного пізніше доповню свій відгук про препарат та самопочуття після його прийому.
У отзыва 0 комментариев
titmouse11

Дитяча суміш NAN 4 оптіпро

Доброго дня. Хочу залишити і свій відгук про суміш). В суміші сподобався дуже склад, все ще потрібно дитині на її вік, нічого зайвого такого як наприклад пальмова олія. Дитина наїдається а це один з головних факторів, хоча в данному випадку я б сказала дитина - їсть! тому що дуже переборчивий у їжі, а суміш понравилась - значить можно зробити і ще один висновок - суміш гарна на смак)). Дякую за таку змогу провести тестування цієї суміші.
У отзыва 0 комментариев
titmouse11

Каша готова! Смачного!

Дуже хотілося б спробувати каші, так як молочну продукцію споживаємо щодня, і ці каші думаю зручно брати у дорогу чи на прогулянку, а сирки від Яготинске через день намагаємося купувати 🙂
Всім учасникам удачі, ну і мені особливо
У отзыва 0 комментариев