nata1207
nata1207
Новичок
Отзывы nata1207
Комментарии nata1207
Получено лайков
0 Like
nata1207
Всім привіт! Вже два тиждня користуюсь шампунем і бальзамом #Нивеа #Naproby #Напробу.Хочу сказати що ця лінійка мені в загальному сподобалась. Волосся м'яке,блискуче,феном дуже гарно вкладається,лупи нема,голова не зудить,ось тільки нажаль волосся не стало сильніше як пишеться,воно і надалі вилазить.Але в мене постійно така проблема,тому не нарікаю на шампунь.В загальному тестуванням я задоволена,буду рекомендовати данний шампунь з бальзамом своїм знайомим.
У отзыва 0 комментариев
nata1207
Я вже тиждень тестую шампунь молочко і бальзам від Нівея .Волосся дуже ніжне, не пушиться, не електризується, м'яке на дотик, просто любо глянути. Правда десь на третій раз як мила голову трохи був зуд на скронях, зараз вже пропав. Волосся стало меньше випадати. Моя дочка спробувала теж цю серію, і була в захваті від запаху і шовковитості, сказала що хоче таке купити собі, але в магазинах нема цієї серії. А я і надалі тестую, поки що задоволена результатом.
У отзыва 1 комментарий
nata1207
Доброго ранку всім! Я отримала шампунь з бальзамом 12.03,так як на роботі і не мала змоги швидше забрати.Тестувати почала вчора,тобто 13.03. Коли утримала посилку була приємно вражена,так як дуже гарно запакований шампунь,в коробочці, і журнал Отдохні. На запах шампунь має схожість з кремом Нівея,бальзам теж такого запаху. Шампунь ріденький і на моє тонке волосся його треба зовсім трішки, гарно піниться і змивається. Бальзам теж гарно наноситься і легко змивається,бо є такі бальзами ,що після нанесення волосся виглядає немитим, ніби жирним. Після всієї процедури волосся ніжне , покладисте, приємне на дотик і що головне, феном вклалось без проблем. Протрималась свіжість до кінця робочого дня. Сьогодні зранку знов помила волосся і мені подобається, тестую далі і чекаю результату зміцнення волосся.
У отзыва 0 комментариев