Leveny23
Leveny23
Знаток
Отзывы Leveny23
Комментарии Leveny23
Получено лайков
0 Like
Leveny23
Вирішила написати останній відгук. Підгузки сподобались - за все використання з ними трапився тільки один казус - не зрозуміло яким чином відірвалась з лівої сторони полоска на яку застібається липучка - і досі не знаю чому так сталось, але можливо також ,що і мала її відірвала свої пальчиками. Так все в підгузка нас влаштувало - не натирали, подразнень не було, переповнення вологою також - навіть на сон в день та в нічний період. І дизайн – цих хвостиків – дуже вдала ідея. Наша оцінка 5 із 5
У отзыва 0 комментариев
Leveny23
ПІсля приходу куми - та випробовування ними семплу трусиків . Маємо ще одного тестувальника)) Також все добре , подразнень не було , ні після трусиків , ні від підгузків.
У отзыва 0 комментариев
Leveny23
Ох же ж ці хвостики)) Дуже нас забавляють)) Підгузки сидять гарно – нічого нам не натерали- подразнень не було за тиждень використання. Ножки не пережимають. Всі резиночки видно, що продумані і якісні.
У отзыва 0 комментариев
Leveny23
Все таки вирішила не писати відгук про підгузки на наступний день ( щоб думка не була суб’єктивною) тому покористувавшись в основному на ніч Ліберо підгузками можу сказати – що сон витримують чудово. На фото вони заповненні майже повністю – нічого не протікало. Тільки одного разу в нас було так що липучка відірвалась від підгузка ( чому так сталось не знаю – але було дуже цікаво – коли після обіднього сну мені моя манюнька вручила підгузок)
У отзыва 0 комментариев
Leveny23
Усім доброго вечора! ) Нарешті і ми дочекались коли кур'єр вручить нам таку довго очікувану посилку. І ось вона. Тільки встигла розпакувати її від упаковки, семпли трохи пошкодились - розправляла і знову має приємний вид))) Фотографувати допомагала - головний експерт по підгузкам в нашій сім'ї - моя кохана донечка ( як то кажуть " Замовник задоволений" - у всякому випадку зовнішнім виглядом підгузків , а все інше покаже тест " На ніч") Доня в мене дуууже полюбляє попити водички на ніч - тому для нас цей тест - буде або позитивним , або це буде провал. Та ми вже були експертами трусиків від Ліберо – і очікуємо також якості продукції і він підгузків. Так що очікуйте завтра новий відгук ! =))
У отзыва 0 комментариев