Ніби можна було б вже і не писати, але залишилось в мене кілька страв, якими б я хотів поділитися із шановними експертами та всіма читачами. Тож одна з них - це мої улюблені сирні палички, в Америці голосно називаємі Mozarella sticks. Подають цю смакоту із соусом Марінара. Знайти готове яєчне тісто, в яке зазвичай загортають палички сиру, в мене не вийшло, тому робив дещо по-новому.
Для кляру нам знадобляться паніровочні сухарі. Цього разу взяв із часником та іншими приправами. Тож нарізаємо довгими квадратними паличками сир моцарелла. Хоча, в принципі, підійде будь-який інший сир. Далі беремо кілька яєць та перемішуємо їх до однорідної маси. Кожну паличку мокаємо в яйце, а тоді в паніровочну суміш. На добре розігріту сковорідку кладемо нашу паличку і підсмажуємо хвилинку з кожної сторони. Головне правило, добре "обваляти" в паніровці, щоб сир не витікав при обсмажуванні.
Страва готова! Найприємніше у всьому процесі те, що із нашою чарівною помічницею Electrolux, достатньо вибрати правильний режим і на ньому смажити. І нічого ніде не підгорить.