Даний відгук стосуєтьмя запікання м"яса. Ну це не зовсім відгук, але все ж таки напишу, може комусь у пригоді стане. Так от, вибираючу фунції запікання м"яса використовуйте форму зля запікання металеву, або комплект духової шафи. Раніше я завжди запікада в формі з термостійкого скла, миється добре, не пригорає і т.п. А тут якщо функція для запікання передбачає вибір часу приготування відносно ваги продукту, м"ясо зважиться разом з формою. А вона не легенька. В моєму випадку приблизно кілограмовий кусочок, заважив більше двох кг і час приготування було вибрано близько 2,5 годин. Добре, що через 1,5 години я вирішила виключити духовку, так як мяско вже досить рум"яне було.
Також я випробовувала функцію приготування "Турбо-гриль і Густа пара у послідовності", для приготування м"яса і картоплі. Тут можу зазначити, що так як дві різні функції в послідовності вибираються, то можна приготувати м"ясо і наприклад картоплю фрі. Спочатку готується саме мясо 30 хв, а потім добавляєте овочі і я вибрала функцію "картопля фрі". При цьому картопля була пюреподібна в середині і зі скоринкою зовні. І м"ясо зі скоринкою, а коли розрізала (запікала цілий кусок близько 1 кг) випікав прозорий сок. Чесно бачила таке вперше. Свинина була не жирна, "вирізка" і не суха... І до металевої форми нічого не пригорає. Нажаль фото тільки коли готувалось мяско, картоплю забули сфотографувати...