Ольга Мудрик
Ольга Мудрик
Эксперт - Блогер
Отзывы Ольга Мудрик
Комментарии Ольга Мудрик
Получено лайков
8 Like
Ольга Мудрик

Починаю весну з Avon

Ну що ж?)
Отримала я свій тестувальний набір і одразу скажу, я в захваті 🌹
Парфуми просто чудові - вишукана пляшечка, стильна та мінімалістична.Запах неймовірно смачний, теплий,ніжний і з красивим шлейфом...пахну до кінця дня, що є дуже важливим.Стійкість у парфумів на високому рівні.
Далі помада з бальзамом- мені сподобалась як лягає і профарбовує, гарно пропігментована, не сушить губи і залишається протягом усього дня на губах.
Єдине, що не сподобалось- це запах помади.
У отзыва 3 комментария
Модератор Ірина
Добрий день. Дякую за ваш відгук. Скажіть, що саме не сподобалось у ароматі помади: сильно насичений / неприємний / тощо? Чи відчуваєте його через деякий час після нанесення?
Ольга Мудрик
Модератор Ірина, аромат неприємний, ніби застарілий.На губах дискомфорту ніякого немає, але коли саме нюхаєш, то мені відчувається так
Модератор Ірина
Ольга Мудрик, зрозуміла, дякую за уточнення. В мене колись була схожа ситуація, з подругою в магазині обирали блиск для губ (іншого бренду), їй здався аромат запашної полуниці, що з'їсти хотілося, а мені був неприємний, як наче застарілий, тому розумію вас. Все ж таки індивідуальне сприйняття у всіх різне)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Ольга Мудрик
Отже,ми з Моллі продовжуємо тестувати корм. Мені подобається,що вона із великим апетитом лопає його і чекає,як мені здалось,саме на нього.А це показник того,що їй він безумовно подобається!!!Моя киця на змішаному годуванні,тобто вона і корм їсть і звичайну їжу,яку ми їмо в сім'ї.І якщо раніше вона дорослішала і набирала вагу,то зараз вона окріпла і стала такою,не товстою,а упітаною дівчинкою.Корм даю зранку та ввечері,по дозах,які рекомендовані.Поки нам усе подобається!!!Продовжуємо...бо його там ще дуууже багато!
У отзыва 1 комментарий
Ольга Мудрик
дивлюсь по інструкції на упаковці,користуюсь стаканчиком мірним.Зранку і ввечері корм,а в обід,те що їмо ми дома.Я не супер експерт,але на упаковці,як на мене досить добре описано співвідношення ваги котика та його порціїї,намагаюсь давати по цим рекомендаціям,ну а обід звичайний даю її стандартну тарілку,яку вона з*їдає.Якщо вона хоче ще їсти,вона не відчепиться,але намагаюсь не перегодовувати,думаю,це не є добре.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться