Ольга Мудрик
Ольга Мудрик
Эксперт - Блогер
Отзывы Ольга Мудрик
Комментарии Ольга Мудрик
Получено лайков
8 Like
Ольга Мудрик

Мелоксонін спрей - спонсор мого хорошого сну

Тестую...і сплю, нормально сплю🙏
З моїм рівнем тривожності, мені надважливо було просто нормально спати, засинати не о 2 ночі, а до цього крутитись і не спати, прокидатись як вижатий лимон 🍋 Мелоксонін, допоміг побороти це, правда 2 пшики мені багато, а от 1 і через пів години я сплю,нормально, без прокидання вночі. Прокидаюсь зранку о 6.30 і в мене немає відчуття стомленості, я активна, добре себе почуваю.
Хороший спрей, дуже зручний, смачний😁Мені сподобалась його легка дія, яка полегшує засинання і дає можливість виспатись) Я користуюсь далі) Політ чудовий)
У отзыва 0 комментариев
Ольга Мудрик

Мелоксонін спрей

Друзі, привіт) Отримала я свій спрей і це напевно, одне з найсвідоміших моїх тестувань...я прям чекала його.
Зрозуміло із всім, що відбувається я просто жахливо сплю, довго не можу заснути, відчуваю себе максимум стомленою і чекаю вже зранку коли знову вляжусь у ліжко. Я тестую, вивчаю свої відчуття, слідкую за часом...
У отзыва 0 комментариев
Ольга Мудрик

Avon Atraction awaken

Отримала я свої парфуми для тестування від Avon.
Неймовірно стильне упакування, витончена пляшечка, на яку дивишся і вони тобі вже подобаються. Потім сталось, що я відкрила аромат і поринула в насолоду...неймовірно теплий та яскравий аромат парфумів, сьогодні отримала купу компліментів і запитань, чим я так смачно пахну😉
Шлейф на весь кабінет...трохи солодкуватий, але в міру терпкий)
Мені сподобались на всі 100%, мій аромат, який підкреслює усю жіночність)
У отзыва 2 комментария
Ольга Мудрик

Avon Attraction awaken

Отримала я свої парфуми для тестування🌹 Неймовірно красиве та вишукане упакування, дорогий парфуми, який підкреслює жіночність.
Шлейф неймовірно яскравий та залишається на мені впродовж дня.
У отзыва 0 комментариев
Ольга Мудрик

Починаю весну з Avon

Ну що ж?)
Отримала я свій тестувальний набір і одразу скажу, я в захваті 🌹
Парфуми просто чудові - вишукана пляшечка, стильна та мінімалістична.Запах неймовірно смачний, теплий,ніжний і з красивим шлейфом...пахну до кінця дня, що є дуже важливим.Стійкість у парфумів на високому рівні.
Далі помада з бальзамом- мені сподобалась як лягає і профарбовує, гарно пропігментована, не сушить губи і залишається протягом усього дня на губах.
Єдине, що не сподобалось- це запах помади.
У отзыва 3 комментария