Lola9642
Lola9642
Новичок
Отзывы Lola9642
Комментарии Lola9642
Получено лайков
2 Like
Lola9642

Дуже рада знову стати експертом!

Нарешті я знову маю можливість тестувати, а особливо у такий момент. Заповнюючи анкету не сподівалася на те, що буду приймати участь, але пощастило. І ось на останньому місяці вагітності я почала приймати додатковий комплекс вітамінів від PreMama. Після прийому половини упаковки змін не помітила, але тестування триває.
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ольга
Lola9642, зміни, що йдуть зсередини, не швидко можна побачити ззовні. Які б саме результати Ви хотіли побачити під час прийому комплексу?
Lola9642
Я не сподівалася на вау результат з перших днів прийому, але навіть після закінчення прийому шкіри так і залишилася сильна сухість
Модератор Ольга
Lola9642, можливо, окрім внутрішньої допомоги, необхідно допомагати і ззовні? Зволожуючі креми та лосьони - не використовуєте? У вагітних часто зустрічаються проблеми зі шкірою - зазвичай після пологів вони зникають.
yuli4ka_litvinenko
Lola9642, от і у мене таке ж враження залишилося... Майже 500 грн в нікуди ((((
Модератор Ольга
yuli4ka_litvinenko, на які зміни Ви розраховували та що саме незадовільнило?
yuli4ka_litvinenko
Модератор Ольга, поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів... Зовнішніх змін не відбулося взагалі (((
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться