Януся Томіліна
Януся Томіліна
Знаток
Отзывы Януся Томіліна
Комментарии Януся Томіліна
Получено лайков
0 Like
Януся Томіліна
Вітаю учасників! Крутий і цікавий проект! На Пробу, радуйте і далі нас такими крутими новинками. ))) Це дуже круто, коли є можливість тестувати за хорошою ціною техніку. І хоч я анкету на участь не подавала, але уважно слідкую за всіма проектами!))))
У отзыва 1 комментарий
Януся Томіліна
Всім привіт! Маю проблему сухості після родів уже 4.5 років. Лубриканти це те, без чого ми не на жаль не можем. Що ми пробували: контекс, дюрекс, фармасі, фаберлік, уже всього й не згадаю. Проблема є, і вирішити її ніяк не можу. Проект крутий, але пишу чесно як є, що соромлюсь писати відгуки у фейсбук, тому не буду на жаль, реєструватись. У фейсбук у мене 70 друзів, серед яких є вітчим, брати, сестри, їх чоловіки та навіть мої колеги і директори. Це близькі, а решту я просто не добавляю. Коли модератори пишуть будьте сміливіші
У отзыва 0 комментариев
Януся Томіліна
Вітаю щиро переможців! Дуже крутий проект! Пишіть Ваші відгуки, з радістю будем читати!))) Всіх з наступаючими святами!
У отзыва 1 комментарий
Януся Томіліна
Всім доброго дня! Дуже радують подібні тестування і я дуже хотіла б стати учасницею цього прекрасного проекту. Наша машинка вже дуже старенька, дуже хотілось потрапити на тестування попередньої пральної машинки, але в ряди щасливчиків не потрапила, адже охочих було дуже багато. Маю сина 4 роки і тому прання це невід'ємна частина наших буднів. Особисто мене зацікавили такі характеристики як захист від підтопу через поломку, адже нашу стареньку Бош я періодично мушу розкручувати і зливати вручну. Надіюсь на удачу. Всіх з наступаючими святами!
У отзыва 2 комментария
Януся Томіліна
Всім привіт! Дуже класні тестування на пробу в цьому році, і в кожному хочеться прийняти участь. Я була учасником уже двох проектів - і це було круто!) В цьому проекті не реєструюсь, щоб було більше шансів у тих, кому ну дуже хочеться)))) Бажаю удачі! На Пробу, так тримати!)
У отзыва 1 комментарий