Maryana Kotovych
Maryana Kotovych
Эксперт
Отзывы Maryana Kotovych
Комментарии Maryana Kotovych
Получено лайков
23 Like
Maryana Kotovych

Нове тестування

Нарешті портал підготував нам нове, цікаве тестування. Продукцією від AVON не користувалась дуже давно, останній раз, напевне, в шкільні чи на початку студентських років. Даний бренд ніколи не викликав у мене особливу довіру, особливо за якістю доглядової косметики. А зараз хотілося випробувати сироватку і можливо, змінити свою думку про якість продукції від даного косметичного бренду.
У отзыва 1 комментарий
Maryana Kotovych

Пора підбивати підсумки…

Молочко від Topicrem тестували всією сім‘єю, використання цієї емульсії давало позитивні результати одразу після першого тижня активного користування. Емульсія швидко поглинається, не залишає на шкірі липкого слою, приємно пахне. Завдяки вмісту сечовини і гліцерину, відчуття ніжної та шовковистої шкіри тривало понад добу, зникли сухість та шершавість. Чи можу я рекомендувати цю продукцію своїм рідним та друзям? - Безперечно, так, адже сама переконалася в ефективності використання молочка. Отже, якщо шукаєте зволожуючий та ефективний засіб для догляду за шкірою, особливо в таку мінливу погоду - купляйте Topicrem, до речі наш дерматолог теж позитивно відгукувався про цей дермато-косметологічний бренд.
Дякую порталу за таке корисне тестування!

П.с. Єдиний мінус - після активного користування протягом тестування помітила, що кришечка від туби крему почала важко відкриватися та закриватися, заклинювати, тому як на мене не дуже зручний формат упаковки, краще з дозатором, як у рекламній листівці 😉
У отзыва 0 комментариев
Maryana Kotovych

Дійсно цікаве тестування.

Жаль, що мої діти вже підросли, а так би залюбки взяла участь в тестуванні. З даною фірмою знайома давно, ще з початком прикрому старшого сина та переведенням нічних годувань з ГВ на суміш. Продукція гідна, одна з небагатьох, яку мої хлопці їли з задоволенням. Бажаю успіхів претендентам у число щасливчиків!
У отзыва 0 комментариев
Maryana Kotovych

Topicrem, тиждень тестування!

З настанням холодів наша шкіра потребує особливого догляду, адже під впливом холодних температур шкіра втрачає свою вологу, що призводить до сухості, свербіжу та лущення. Особливо гостро це відчувають люди зі схильністю до атопічного дерматиту, адже порушується захисна ліпідна мантія шкіри, що значною мірою і призводить до запалень та інфікувань шкірних покривів. Як і казала, до людей з схильністю до АД відноситься і мій 6-річний син, для якого використання емолентів в осінньо-зимово-весняний період є обов‘язковим. Отож промайнув тиждень тестування, мої перші враження такі:
- Topicrem дійсно, неабияк зволожує шкіру, достатньо нанести невелику кількість ультра-зволожуючого молочка на шкірний покрив, це свідчить про економність та те, що крему вистарчить надовго. Емульсія швидко та рівномірно поглинається в шкіру, ніяких пощипувань чи неприємних відчуттів, липкості. Як і казала, має легкий, приємний, ненав‘язливий аромат.
- моя проблемна зона - руки, під час холодів вони завжди страждають першими. Наносила молочко двічі на день, та чесно забула, що були якісь проблеми. Кисті рук завжди зволожені, ніжні та приємні на дотик, адже погодьтеся, жіночі руки, певною мірою свідчать як про доглянутість так і про вік жінки.
- щодо АД сина, оскільки його проблемні зони складки під пахвами та біля інтимних місць, з етичних норм не можу показати фото. Але після використання зауважила певний позитивний прогрес: немає виразного почервоніння, сухості та лущення, син говорить, що і відсутній свербіж - отже, використання Topicrem позитивно впливає на епідерміс. Перед використанням молочка я також проконсультувалась з нашим сімейним лікарем-дерматологом, який зазначив, що давно знайомий з цією продукцією і, що Topicrem дійсно дуже високо зарекомендував себе на ринку емолентів. Головне, після позитивного і бажаного ефекту не закінчувати нанесення крему, бо повернемося до відправної точки.
На закінчення, роблю наступні висновки: використання Topicrem показало високу ефективність, тому сміливо можу рекомендувати це ультра-зволожуюча молочко. А я тестую далі!
#naprobuua #naprobuua_Topicrem #Topicrem #naprobuua_відгуки
У отзыва 0 комментариев
Maryana Kotovych

Topicrem, перші враження.

Отримавши вчора ввечері сповіщення, зразу поїхала забирати свою довгоочікувану посилочку. В пакуночку - зволожуюча емульсія у вигляді туби (флакону) з свого роду пломбою, можна бути впевненою що до Вас ніхто не відкривав крем і листівка з детальним поясненням умов тестування. Ну що ж, я вкотре радію, що стала однією із 200 експерток для тестування такої чудової продукції. З Topicrem заочно знайома давно, чула багато позитивних відгуків від друзів та знайомих, бо саме цю косметику вони використовували під час догляду за немовлятами і дітьми. Ось тепер і мені випала можливість більш детально та близько познайомитись з даною продукцією.
Отже, щодо зовнішнього вигляду та упакування: все стримано, мінімалістично, лаконічно та дорого, одним словом нічого лишнього. Є вся необхідна інформація про виробника, склад емульсії, її властивості, рекомендації по застосуванню та терміни використання. Тішить, що все це перекладено українською мовою.
Далі, щодо самого крему: приємно порадував запах, легкий, ненав‘язливий та приємний. Приємна також і текстура самого засобу, ніжна, легко наноситься масажними рухами і рівномірно покриває шкіру, швидко поглинається та після нанесенння стає, ніби оксамитовою і дуже ніжною на дотик.
Тестуватимемо всією сім‘єю, бо в кожного є певні запити на цей засіб, у сина схильність до сухої шкіри через атопічний дерматит, який особливо гостро проявляє себе в осінньо-зимовий період, у чоловіка сухість шкіри обличчя через вплив холодних температур, у мене сухість шкіри рук. Тому більш детальні та розгорнуті відгуки та спостреження описуватиму у наступних дописах.
Ще раз, вкотре дякую порталу «Напробу» та дерматологічному косметичному бренду «Topicrem» за довіру та можливість одній із перших протестувати засіб.
#naprobuua #naprobuua_Topicrem #Topicrem #naprobuua_відгуки
У отзыва 1 комментарий