Tilia
Tilia
Эксперт
Отзывы Tilia
Комментарии Tilia
Получено лайков
18 Like
Tilia

Пробіотик Ентерол ІМУНО

Пробіотик Ентерол ІМУНО має ще один плюс - смак. Вірніше його відсутність, бо в капсулах.
Препарат Ентерол 250 дуже ефективний, але має "цікавий" смак. Тож, даний препарат порадував своєю нейтральністю в аспекті смаку.
Відкрила для себе нового помічника в період застуд.
У отзыва 0 комментариев
Tilia

Пробіотик Ентерол ІМУНО

Так сталося, що я захворіла якраз в період тестування. Потрібно було застосовувати антибіотик. Курс не тривалий, але мій організм важко потім відходить від них. Проте, враховуючи, що я почала приймати пробіотики раніше, і те, що приймала пробіотики Ентерол ІМУНО під час лікування, період відновлення пройшов набагато легше та саме протікання та і саме протікання хвороби було легшим, ніж зазвичай.
Тому, хочу виокремити, що я відмітила:
- зручний флакон;
- комфортна для ковтання капсула з зручним дозуванням;
- покращення стану процесів кишківника;
- зменшення здуття;
- зручно, що можна приймати з першого дня прийому антибіотиків;
- поєднання пробіотики, а також аскорбінової кислоти та вітамінів С, D та цинку. Склад, який важливий для профілактики, під час лікування та відновлення стану кишечника після хвороби.
Вцілому, я задоволена ефектом після прийому Пробіотику Ентерол ІМУНО. Це ефективне підсилення імунітету та допомога у процесі відновлення організму після відновлення.
Дякую порталу "На Пробу" за чудову нагоду спробувати цей препарат.
У отзыва 0 комментариев
Tilia

Пробіотики Ентерол ІМУНО

Нарешті отримала Ентерол Імуно для тестування. Саме цей продукт від Ентерол бачу вперше, тому пляшечка скляна та зручна кришечка виглядають надійно та безпечно. Про ефект напишу згодом.
У отзыва 0 комментариев
Tilia

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Мої хлопчики не хворіли до тих пір, доки не пішов в садочок старший. Тому до цього з добавок давала лише омегу. А коли почався садочок і, відповідно, процес адаптації, хвороби стали частішими. Почала давати вітаміни, щоб підтримати організм сина. Молодшому довелося познайомитися з ГРВІ раніше. Часто діти хворіли разом. Зараз молодший готується в садочок, тому намагаюся підготувати його. Повноцінне харчування, прогулянки, фізичні навантаження, але вітаміни пропиває курсами разом зі старшим. Надіюсь, такий комплексний підхід дасть результат і він адаптується легше. Залюбки протестуємо Бекутан Мультиімуно) Бажаю всім здоров'я)
У отзыва 2 комментария
Tilia

Пральні порошки TRONA: ефективність, безпека та екологічність

Вітаю учасників! Я до списку не потрапила,але пильно спостерігатиму за ходом тестування з лав споживачів! Успіхів усім!
У отзыва 0 комментариев