наташ
наташ
Знаток
Отзывы наташ
Комментарии наташ
Получено лайков
3 Like
наташ

Щасливий експеримент "Альфлорекс"

Маю чудову новину: моє перше тестування на порталі NAPROBU добігає кінця і я маю лише позитивний відгук! Як себе пам'ятаю, мала проблеми з кишечником:здуття,рідкі випорожнення,біль у животі.Аналіз виявив ,що в мене зовсім відсутні лактобактерії,тому почала лікування:дієта та капсули з бактеріями.Інколи домомогало,інколи ні.Тому була дуже рада,коли мене обрали для тестування пробіотика Альфлорекс.Я почала приймати капсули ,мій організм добре зреагував:мала приємні відчуття в животі,зникла печія та урчання! В період тестування мені довелось пити антибіотик,бо я здерла той прищ і в мене почалось запалення шкіри.Не пила антибіотики років з 10 і дуже засумувала, бо вирішила,що знов почнеться діарея ,здуття та колікі.Але ні !! "Під прикриттям" Альфлорекс все пройшло чудово:шкіра загоюється, а мій кишечник працює як годинник!Гармонія в кишечнику-гармонія в житті! Дякую Альфлорекс!
У отзыва 0 комментариев
наташ

10 днів з Альфлорекс

Сьогодні 10 днів,як я почала приймати капсули Альфлорекс .Маю позитивні результати : я менше стала помічати приступи печії,шлунок не болить,хоч раніше час від часу мала неприємні відчіття в шлунку,підвищеного здуття живота,урчання та метеоризму я не спостеріігаю.Зараз літо і я споживаю багато овочів та фруктів,тому це накладає свій відбиток на процесс травлення,але неприємних відчуттів я не спостерігаю.До туалету ходжу зранку,стабільно,але було 2 дні ,коли живот закрутило і я змушена була піти до туалету вдень.Продовжую приймати участь у проекті "Альфлорекс -підтримка чутливого кишечника"
У отзыва 0 комментариев
наташ

Тестування Альфлорекс

Отримала для тестування дієтичну добавку Альфлорекс.У тубі 30 капсул,що як раз складає 4- тижневий курс для покращення роботи кишечника.Маленькі капсули легко ковтаються та не мають запаху.Маю синдром подразненого кишечника,тому цей досвід у використанні дієтичної добавки Альфлорекс буде для мене дуже цікавим.
У отзыва 0 комментариев