Barhotka.anna
Barhotka.anna
Новичок
Отзывы Barhotka.anna
Комментарии Barhotka.anna
Получено лайков
0 Like
Barhotka.anna
Ось і закінчилось тестування підгузків, як по часу, так і пачка. Досить дивні емоції та післясмак. З одного боку - підгузки не протікають, не викликали алергічних реакцій, ніч в них дитина проводить легко, яскравий дизайн, спинка з резинкою та вушка, що тянуться. А з іншого боку - жахливий запах перепаленої пластмаси, шкіра все ж не зовсім суха, неякісно проклеєна лінійка для кріплення вушок. Чи буду я їх рекомендувати - питання складне. Чесно поділюсь враженнями, а матусі нехай вирішують самі. Особисто від себе скажу, нарешті, пачка закінчилась і я більше не буду відчувати їх аромат.
У отзыва 0 комментариев
Barhotka.anna
Доброго дня. Трапилась неприємна річ - телефон, на який я робила фото передачі семплів вкрали. І, визодить, я порушу правила участі в проекті і не зможу викласти їж. Що мені робити в такій ситуації?
У отзыва 0 комментариев
Barhotka.anna
Рубіж половини пачки пройдено. І сказати є що. Багато пише, що підгузки тоненткі і дуже звертає на це увагу. Ми ще маленькі, розмір у нас 3, весь час проводимо або в горизонтальному, положенні, або на руках. До речі, цікавий факт - в нашому віці підгузоє ще є профілактикою дисплазіх кульшових суглобів. Щодо самих підгузків - протекли один раз, і тільки тоді, коли їх одягнув наш тато і не розправив правильно. Малеча дуже любить бути в гамачку, як і інші фірми - підгузок не справився і какі вилетіли через спину. Дива не сталось. Вночі справляються на ура, набираються до нереальних розмірів, але нічого не витікає. Продовжуємо спостереження ьа готуємось зустрітись на вихідних з матусями для передачі семплів.
У отзыва 0 комментариев
Barhotka.anna
Цікаво було б спробувати, експерементів над волоссям проводила масу, і з кольорами, і з стрижками. Зараз вже колір свій, але стан після вагітності - жах. Підстригла вже як тільки можна, але врни такі тьмяні і ламкі, що навіть в гостях не хочеться знімати шапку - соромно.
У отзыва 0 комментариев
Barhotka.anna
Отримали свої підгузки і вже є що сказати. Розпочну з пачки - яскрава і компактна, разюче відрізняється від інших - вона значно компакніша, тому зручно залишати як на пеленальному комоді, так і на поличці в шафі. Що важливо - термін придатності надрукований чітко, знайти легко, що важливо доя мам малечі, адже часу навіть на пошуки такої інформації іноді не вистачає. Відкривши пачку - чекало дещо неприємно, а саме - запах підгузків. Він якийсь хімічно-пластмасовий. І не вивітрюється. Звичайно, хочеться, щоб дитячі підгузки не мали запаху зовсім, або мали його ледь-ледь. Щодо дизайнів - вони круті, на попці виглядають дуже круто, хвіст шикарний. На самому підгузку також є дата виготовлення, тобто можна сміливо купувати їх в аптеці по штучно, тому що точно не підсунуть залежані. Дуже сподобалось, що вони мають і еластичні вушка, і резинку на спині, в інших марках цього не зустрічалося, або одне, або інше. Через декілька днів пройдемо рубіж половини пачки і продовжимо ділитись своїми спостереженнями.
У отзыва 2 комментария