anyta30
anyta30
Эксперт
Отзывы anyta30
Комментарии anyta30
Получено лайков
51 Like
anyta30

Тестування кисілів від @Dr.Oetker

Дякую за можливість спробувати надзвичайно смачні киселі. Найбільше сподобався малиновий, з частинками справжньої малини та зі шматочками ягід. Порадувало й те, що не потрібно довго готувати. Швидкорозчинні киселі - це просто знахідка!!! Так що всі киселі смакують неймовірно. Чудове доповнення до будь-якого столу.
Смачно, натурально, а головне швидко.
У отзыва 0 комментариев
anyta30

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Отримала посилочку від порталу, вже кортить тестувати.
У отзыва 0 комментариев
anyta30

Зігрійся теплом домашнього затишку - тестуй киселі від Dr. Oetker

Отримала посилочку на пошті, а там набір киселів для тестування. В посилці було 13 шт. киселів, з різноманітними смаками: полуниці, лісових ягід, малини, журавлини.
Всі смаки кисілю дуже смачні. Я до цього ніколи не пила кисіль, але тепер буду завжди із своєю сім'єю пити. Натуральний смак, саме найбільше сподобався смак лісові ягоди.
У отзыва 0 комментариев
anyta30

Ентерол-Імуно

Тестую пробіотик вже майже 17 днів. Що побачила за цей час. Як на мене сама капсула великувата та мені важкувато її ковтати. До прийому пробіотик в мене постійно голосно урчав живіт. Зараз це припинилося. Чи то пробіотик, чи то воно там само-невідомо. Якихось дуже помітних змін я невідчуваю наразі.
У отзыва 0 комментариев
anyta30

Ентерол Імуно - початок тестування

Трохи менше тижня тому отримала на тестування пробіотик, що сприяє відновленню мікрофлори при прийомі антибіотиків та підвищенню імунітету, - Ентерол Імуно. Капсули зручні у застосуванні, нейтральні на смак, приємного кольору (сама капсула прозора, добре видно капсульну масу). Важливим позитивним аспектом є те, що капсули не містять титану діоксиду, який вже заборонений в фармацевтичній промисловості. Щодо терапевтичному ефекту напишу трохи згодом.
У отзыва 0 комментариев