ira-khudik
ira-khudik
Эксперт
Отзывы ira-khudik
Комментарии ira-khudik
Получено лайков
6 Like
ira-khudik

Результати

Цікаво подивитись на результати тестування. Коли будуть доступні? Дякую.
У отзыва 3 комментария
ira-khudik

Відгук про сухий корм PurinaOne

Доброго дня!
Хочу поділитись результатами тестування сухого корму Purina One Sterilcat з яловичиною і пшеницею, так як наш котик не хоче їсти вологий корм, а надав перевагу сухому.
Сухий корм їсть без особливого ентузіазму, в якості перекусу я б сказала. Не відмовлявся від нього, все було як зазвичай, доки я сьогодні зранку не помітила дещо в гранулах корму, про що і хочу детально написати.
Отже, насипавши корм в тарілочку, я помітила якісь білі точки на декількох гранулах. Взяла їх в руку. На фото намагалась детально передати як це виглядало - із гранулок стирчали гострі тверді шматочки незрозуміло чого, на дотик схоже на дрібні уламки мушлі (ракушки) або кістки. На фото 4 і 5 видно, як вони виступають гострячками з гранул. Я відділила ці шматочки від гранулок (фото 6), перечитала ще раз детально склад сухого корму, і не розумію, що це могло би бути. Вони не крихкі, спробувала роздавити ложкою, нічого не вийшло, ці шматочки такими й залишились.
Тому в першу чергу у мене виникає запитання до виробника, що це таке, і чи є це безпечним для кота, зважаючи на те, що воно гостре і тверде ? Чи не нашкодить це шлунку котика?? Буду вдячна за зворотну відповідь.
Надалі PurinaOne однозначно купувати не будемо, перевагу надали іншому аналогу преміум-корму.
У отзыва 12 комментариев
ira-khudik

Буклет

Доброго дня, також прочитала у відгуках про буклет, нам на пошту не приходив, спам перевіряла. Прохання продублювати, дякую!
У отзыва 6 комментариев
ira-khudik

Продовжуємо тестувати

Від початку тестування сухий корм Purina One кіт їсть як і раніше аналогічний сухий корм іншої марки, різниці не помітила. Але от від вологого корму відмовляється, практично не їсть. Спробували декілька днів давати тільки Purina One Sterilcat для кастрованих котів з індичкою й зеленою квасолею, їсть пару грам і залишає в мисочці, і їсть лише сухий. Далі спробували чередувати з вологим кормом, яким годували раніше, старий корм їсть із задоволенням, повернулись до Purina One - знов те саме.. Можливо варто спробувати з іншим смаком. Навіть не знаю, що саме йому не подобається.. Адже на вигляд і запах - досить апетитно.
#naprobuua_відгуки #naprobu_PurinaOne #PurinaONE_UA #PurinaONE_UA_МіксВартийДовіри
У отзыва 0 комментариев
ira-khudik

Починаємо тестувати

Наш кіт на карантнині теж працює! Експертом.
Його обрали для участі в тестуванні преміум корму PurinaOne. Нарешті і ми отримали величезну посилку зі смаколиками і тепер Шмідт теж «в темі», так сказати, підсадили кота на «правильне харчування».
#naprobuua_відгуки #naprobu_PurinaOne #PurinaONE_UA #PurinaONE_UA_МіксВартийДовіри
У отзыва 4 комментариев