ksenyakrasnyuk
ksenyakrasnyuk
Знаток
Отзывы ksenyakrasnyuk
Комментарии ksenyakrasnyuk
Получено лайков
5 Like
ksenyakrasnyuk

Холодильник

Шкода, що не потрапили в тестування. А від щасливчиків чекаємо відгуків)))
У отзыва 2 комментария
ksenyakrasnyuk

Лактазік

Користуємося уже кілька днів, можу відмітити, що Дем'ян попукує постійно. Це добре. Явних проблем з ходінням в туалет у нас не було, тому порівняти не маю з чим. Раз в день завжди покакає. Хочу відмітити, що у нас були постійні зригування у великих об`ємах. Наданий момент вони зменшилися. Іноді бувають, але уже не так багато. З недоліків можу відмітити те, що дуже не зручний дозатор, треба почекати поки накрапає. А наш синочок чекати не дуже полюбляє. Можу сказати, що ми цілком задоволені дією препарату. Алергічної реакції у нас на нього немає. Буду радити друзям і знайомим.
У отзыва 3 комментария
ksenyakrasnyuk

Fisher-Price

Чудові іграшки, грається не одна дитина. Стараємося по можливості придбати доньці, а тепер вже і синочку придивляємося новинки.
У отзыва 3 комментария
ksenyakrasnyuk

Лактазік

Отримали і ми свій набір Лактазіка))) Нам сьогодні два місяці, і ми уже стикнулися з коліками. Здуття, дискомфорт, безпричинний плач, вечірні занепокоєння. Користуємося 4 дні. Не можу сказати, що все ок, але покращення уже помічаю. Поки тестуємо.
У отзыва 4 комментариев
ksenyakrasnyuk

Тестування

Сьогодні дізналися, що потрапили в список учасників тестування. на даний момент для нас дуже актуально. Нашому Дем`яну 1,5 місяця, уже кілька разів з'являлися прояви колік, здуття. Поки спробували інший препарат, зараз протестуємо Лактазік. Надіюсь нам підійде і все буде чудово.
У отзыва 1 комментарий