Vic4ka
Vic4ka
Новичок
Отзывы Vic4ka
Комментарии Vic4ka
Получено лайков
0 Like
Vic4ka

Тестування Pampers Active Baby

Зовсім неочікувано для нас, ми потрапили у додаткове коло тестування. За 14 місяців з донею перепробували багато марок підгузників. Pampers Active Baby залишилися у фаворитах адже вони не викликали попрілостей, дещо тонкіші за інші марки, мають високу спинку, не протікають завдяки подвоєним резинкам біля ніжок, не робляться комком між ніжками у дитини. Добре поглинають вологу під підгузником абсолютно сухо. Для мене мінусом є тільки навязливий аромат, після зміни підгузка на інший дититна, ще довго пахне віддушкою з Pampers Active Baby, тому ми одягали його на прогулянку.
У отзыва 0 комментариев
Vic4ka
Ми з Сьомкою вже закінчили тестувати корм, котик швидко зїв пачку, тепер кожного разу шукає упаковку, щоб попросити добавки, а корму вже немає( Кормом Семен задоволений на всі 100%, надалі думаємо перейти на даний корм.
У отзыва 0 комментариев
Vic4ka
Вже другий тиждень тестуємо корм. Котику дуже подобається їсти цей корм, кожен раз ласує його із задоволенням. Почав пити трішки більше води, наш котик з мисочки не пє полюбляє пити прямо з крану, тепер частіше приходиться бігати у ванню, щоб котик попив. Корм даємо тільки по мірному стаканчику, щоб не перегодовувати котика, адже він такий ласун і завжди не проти від додаткової порції смакоти.
У отзыва 0 комментариев
Vic4ka
Наш котик Сьомка, 10 місяців, дуже важко вседіти на місці)
У отзыва 0 комментариев
Vic4ka
Отримали от такий корм. З Сьомою вже почали тестувати. Котику сподобався корм, зїв його із задоволенням до кінця,зазичай в мисочці залишається корм, а тут весь зїв і мисочку вилизав. Будемо надалі спостерігати за котиком))
У отзыва 0 комментариев