Liudaska
Liudaska
Знаток
Отзывы Liudaska
Комментарии Liudaska
Получено лайков
0 Like
Liudaska
На жаль, мій попередній коментар не завантажився, тому продублюю його ще раз. Після другого разу користування бальзамом Nivea волосся дійсно стало біліьш гладеньким та краще почало розчісуватись, проте стало брудним уже на другий день, тому довелось мити голову раніше на 2 дні. Такий резльтат мене зовсім не порадувава, тому далі продовжила тестувати лише шампунь для волосся.
У отзыва 0 комментариев
Liudaska
Продовжую тестувати шампунь. Результатом задоволена, волосся стає брудним після миття аж на 4й день. Тому можу рекомендувати шампунь до використання. Волосся блискуче, гарно розчісується.
У отзыва 0 комментариев
Liudaska
Користувалась шампунем та бальзамом вже три рази. Шампунем загалом задоволена, пахне приємно, волосся після нього м'якеньке та гарно розчісується. А ось бальзам мені не подобається: після його використання волосся на третій день було дуже жирне,а до цього мила голову раз на 4 дні.Тому бальзамом користуватись далі не хочу.
У отзыва 0 комментариев
Liudaska
Я зовсім нещодавно отримала шампунь та бальзам для волосся Nivea. Поки вдалось протестувати лише один раз, тому поділюсь враженнями. Запах: мені спочатку незвичний, бо довгий час користувалась іншим шампунем, але за кілька днів звикла. Швидкість намилення шампуню: 4 із 5. В порівнянні з попереднім шампунем милився не дуже добре, довелось більше налити , ніж зазвичай. Бальзам: після першого використання значного ефекту не побачила, волосся розчісувалось трішки легше, але всеодно ще плуталось і не було дуже еластичним. Можливо після тривалого використання буде краще. далі буде...
У отзыва 0 комментариев
Liudaska
Торт Захер Корж • Масло вершкове – 270 г • Цукрова пудра/цукор – 180 г • Яйця – 12 шт • Шоколад – 270 г • Цукор (для білків) – 220 г • Борошно -240 г • Абрикосове повидло – 200-230 г • Молота кориця - дрібка Сироп • Вода - 150 мл • Цукор – 150 г Шоколадна глазур • Шоколадна глазур Dr. Oetker – 400 г Приготування: 1 крок Перш за все, у 12 яєць відділяємо білки від жовтків. Розтоплюємо на водяній бані 270 грамів гіркого шоколаду. 2 крок У миску міксера кладемо 270 г м'якого вершкового масла, збиваємо до білого, додаємо 180 г цукрової пудри/цукру і дрібку кориці, перемішуємо і збиваємо. Час від часу, протягом приготування тіста, збираємо тісто зі стінок миски. 3 крок В отриману суміш, не припиняючи збивання, додаємо, по одному, жовтки. Збиваємо ще трохи і, продовжуючи збивати, додаємо розтоплений шоколад. 4 крок В окремій мисці на невеликій швидкості збиваємо яєчні білки в легку піну, збільшуємо швидкість збивання і в три прийоми додаємо 220 г цукру. Збиваємо до отримання щільної піни. 5 крок Викладаємо приблизно третю частину збитих з цукром білків в шоколадну суміш і акуратно перемішуємо в одному напрямку. Додаємо білки, що залишилися і ще раз перемішуємо в одному напрямку до отримання однорідної суміші. 6 крок В отриману масу в три прийоми просіюємо і замішуємо 240 г борошна. Перемішуємо легко в одному напрямку до отримання однорідного тіста. 7 крок Отримане тісто викладаємо в вистелену папером для випічки і змащену маслом форму діаметром 26 сантиметрів. Розрівнюємо тісто від середини до країв таким чином, щоб в середині вийшла ніби невелика западинка. 8 крок Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 170-180 градусів Цельсія приблизно 70 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою. Паличка повинна бути суха і чиста. 9 крок Поки торт випікається, приготуємо сироп для змочування. У каструлю наливаємо 150 мл води, додаємо 150 грамів цукру, доводимо до кипіння і трошки варимо, до прозорості. 10 крок Виймаємо готовий корж з духовки і даємо йому трохи охолонути. Перевертаємо корж на дерев'яну дошку, видаляємо форму і змочуємо корж третьою частиною сиропу. Накриваємо рушником і даємо відпочити кілька годин, можна залишити на ніч. 11 крок Відпочивший корж при необхідності вирівнюємо, розрізаємо навпіл і змочуємо обидві половини сиропом. 12 крок Змащуємо нижній корж половиною абрикосового повидла, на весь торт нам знадобиться близько 200-230 г повидла. 13 крок Накриваємо другим коржем, кладемо його рівною стороною вгору. І обмазуємо весь торт рештою абрикосового повидла, виправляючи всі нерівності і замазуючи щілини. 14 крок Ставимо торт на решітку і приступаємо до приготування шоколадної глазурі. Шоколадну глазур Dr. Oetker готуємо згідно інструкції вказаної на упаковці. 15 крок Виливаємо на торт шоколадну глазур, так щоб шоколад покрив весь торт: і верх, і боки. Перекладаємо торт Захер на блюдо, на якому будемо його подавати. Торт Захер не прийнято додатково прикрашати. Можна написати на ньому шоколадною глазур'ю будь-який напис на ваше бажання.
У отзыва 0 комментариев