allusik
allusik
Знаток
Отзывы allusik
Комментарии allusik
Получено лайков
0 Like
allusik

Тестування засобів для випічки та декорування Dr. Oetker

Ось і пройшли Великодні свята. І можна було добре протестувати пасхальний набір.
Розпочати тестування я вирішила зі зрівняння двох рецептів пасок: свого та запропонованого у книзі рецептів від Dr. Oetker.
Замішавши обидві опари я почала слідкувати. Раніше я ніколи не використовувала сухі дріжджі для випікання пасок, мені здавалося, що вони не впораються із такою задачею. Але виявилось, що сухі дріжджі працюють не гірше живих.
Опара дуже відрізнялася за консистенцією. Моя опара підійшла швидше, але опара Dr. Oetker була більш повітряною. Тісто також відрізнялось більш пухкою структурою, та підходило воно вище, ніж тісто за моїм звичним рецептом.
Час та температура випікання обох видів пасок були однакові. Під час випікання паски за рецептом Dr. Oetker підійшли сильніше, ніж мої традиційні.
Далі настав час прикрашання. Яєчні білки збивала із цукровою пудрою Dr. Oetker та лимонним соком до стійкої піни. Діти намастили паски і почали прикрашати декором. Раніше я ніколи не купувала декор для пасок, тому що спробувавши його не раз на пасках друзів та родичів, він ніколи мені не подобався. А декор від Dr. Oetker виявився зовсім іншим: м’якенький, в міру солодкий. Це справжнє відкриття! Дітям він також сподобався, вони навіть з’їли частину під час прикрашання. Але на паски нам вистачило, тому що в наборі для тестування було вдосталь декору.
І ось на ранок Великодня прийшов час спробувати та порівняти обидва варіанти.
Що ж, рецепт від Dr. Oetker виявився дуже незвичним. Паски дуже смачні, м’якенькі та пружні, нагадують гарний кекс. Тісто не кришиться, запаху дріжджів немає, що є дуже важливим.
Я залишилась під гарним враженням і від продукції, і від нового рецепту. Тож можу беззаперечно рекомендувати продукцію Dr. Oetker.
У отзыва 0 комментариев
allusik

Тестування продукції

Я дуже зраділа, коли отримала нагоду тестувати продукцію Dr. Oetker. Ще й до Великодніх свят!
Посилочку отримала, а в ній як раз все необхідне для пасхального кулічу. І не тільки інгрідієнти, а й приладдя: силіконова кисточка, лопатка та венчик. Це був великий сюрприз для мене! Окремо дякую!
А більш за все сподобалася книжка з рецептами до Великодня! Отже з'явилося бажання не просто протестувати нову продукцію, а й новий рецепт. Тож, в одній каструлі буду земешувати тісто за своїм рецептом, а в другій за рецептом Dr. Oetker. І буде тестування-порівняння. Хто зна, може цей рецепт з'явиться краще мого?
У отзыва 0 комментариев
allusik

Відгук про сухий корм PurinaOne

Уже две недели наши котики кушают этот корм и мне он нравится даже больше, чем наш предыдущий, хотя он из более дорогой линейки. Съедают с аппетитом и влажный и сухой корм. При этом чувство сытости у котов остается на много дольше. Раньше стоило прийти на кухню и они тут как тут, выпрашивают еды, а сейчас утром едят и вечером, иногда днем не много. Лишний вес не набирают, шерсть хорошая, проблем с желужком не наблюдалось. Поэтому могу сказать, что корм отличный. Рекомендую!
У отзыва 0 комментариев
allusik

Первое впечатление о корме Purina One

До этого момента наши котики еще не пробовали эту линейку кормов. С самого начала мы кормили тем, что рекомендовали заводчики. Влажные корма коты вообще не хотели есть, покупала несколько раз на пробу, но нюхали и уходили. Но Purina One пришелся по душе обоим. И сухой, и влажный корма съедаются мгновенно и они оба сидят у пустых мисок и ждут добавки. Кушают уже 4 дня, никаких отрицательных реакций пока замечено не было. Это большой плюс. Главное, что заметила, это то, что коты более сыты после этого корма, и не так часто просят есть, что тоже является огромным плюсом. Будем пробовать дальше и наблюдать.
У отзыва 2 комментария
allusik
Месяц назад приобрела мультиварку с индукционным нагревом. После обычной мультиварки я в полном восторге! Теперь хочу электрическую плиту заменить на индукционную. Как раз рассматривала подходящие варианты, и данное тестирование оказалось очень кстати))
У отзыва 1 комментарий