ester9886
ester9886
Новичок
Отзывы ester9886
Комментарии ester9886
Получено лайков
0 Like
ester9886
Очень наслышана о данном продукте, но протестировать ранее как-то не удавалось. В последнее время состояние кожи ухудшилось, после зимы видимо сказались нехватка витаминов и ветреная погода, кожа потеряла цвет и упругость, надеюсь удастся протестировать данное средство )
У отзыва 0 комментариев
ester9886
Нажаль, моя кішка так і не змогла нормально протестувати корм, через розлади шлунку,які виникали через прийом корму. Напевно він їй просто не підійшов. Тому після кількох невдалих спроб, я вже не ризикувала і не мучала тваринку, просто не давала більше. Шкода, що так вийшло, але здоров'я тварини понад усе. Сподіваюся інші (майбутні) тестування будуть більш вдалими.
У отзыва 1 комментарий
ester9886
Доброго дня! Від першого прийому в киці розпочалися розлади в травлені, я злякалася зробила перерву, вчора спробувала знову дати трошки і знову ситуація така ж. Не хочеться мучити тваринку, навіть не знаю що це за реакція така, адже корм за зовнішніми ознаками мені здався доволі якісним, з іншими рідкими і сухими кормами все добре, ніяких проблем немає.
У отзыва 2 комментария
ester9886
Доброго дня. Написала відгук в розділі "ОТЗЫВЫ ОБ OPTIMEAL ", фото не додалося (видно через великий розмір), а сам відгук відправився на модерацію. Питання, як тепер додати фото?
У отзыва 0 комментариев
ester9886
Вчора нарешті отримали посилку, вийшов подарунок киці на день закоханих ♥ Наша Челсі найбільше полюбляє корм з лососем і нам пощастило такий і дістався з лососем і креветками. Коли відкрила корм, відразу такий аромат смачнющий відчула, зазвичай корми мають не дуже приємний запах, а тут дуже ароматний корм. В самому кормі видно великі шматочки креветок, що відразу викликало приємне здивування! Якість видно неозброєним оком. Челсі не дуже полюбляє фотографуватися,тому викладаю її єдине вдале фото =)
У отзыва 1 комментарий