Ksiysha
Ksiysha
Новичок
Отзывы Ksiysha
Комментарии Ksiysha
Получено лайков
0 Like
Ksiysha
Хочу подякувати за надану можливість протестувати корм Optimeal! Не сподівалась, що його буде аж 1,3кг, але все ж це для того, щоб котик розпробував. В перший же день після отримання посилки, почала вводити корм в раціон кота, і все йшло добре. Кішка в харчуванні доволі вибаглива, але до Optimeal звикла, і їсть з задоволенням ось уже другий тиждень. Результати дуже потішили: кішка активна, шерсть стала дуже блискуча і гладенька, з туалетом ніяких проблем, також стала пити більше води, але думаю це більше плюс аніж мінус. В подальшому плануємо переходити на цей корм, тим більше що Мані він дуже подобається.
У отзыва 0 комментариев
Ksiysha
Доброго вечора. Вже тиждень годую ашу Маню кормом Optimeal ,і поки все йде добре. Корм прийняла, ні разу не відмовлялась його їсти. З'їдає все до останнього шматочка,і довго залишається ситою і щасливою)
У отзыва 0 комментариев
Ksiysha
Доброго дня! Вчора отримали посилочку з кормом і одразу ж зняли пробу. Крім двох тубусів з сухим кормом був ще приємний бонус - пакетик консервованого корму з ягнятиною та курячим філе у гарбузовому желе.Киця в нас досить перебірлива в харчуванні, але цей корм схрумала до останнього шматочка) Будемо далі тестувати і ділитись враженнями.
У отзыва 0 комментариев