lacynataly
lacynataly
Новичок
Отзывы lacynataly
Комментарии lacynataly
Получено лайков
0 Like
lacynataly
Підгузок м"який і ніжний з обох боків,тонкий-зручний для дитини,має індикатор вологи(що ,навіть т,аткові зрозуміло,що час поміняти підгузок),дуже зручні м"які багаторазові застібки,резиночки ніжно обнімають ніжку малюка.Спали усю ніч-памперс не протік!
У отзыва 1 комментарий
lacynataly
Сьогодні отримала упаковку з 10 памперсів Libero Touch!Дуже мило упаковані!Ніжні,м"які ,є індикатор вологи,без запаху,з ніжним візерунком!Починаємо тестувати!
У отзыва 0 комментариев
lacynataly
Продовжую тестувати новинку від Nivea !Зручна форма пляшки і зручний дозатор-мені душе подобається!Шампунь м"яко очищує і зміцнює волосся з середини,а бальзам ідеально доповнює його,підживлює і пом"якшує волосся .Шампунь не пересушує волосся ,не запутує в процесі миття! Волосся після використання шампуню супер-м"яке, блискуче , шовковисте, не електризується! Шкіра голови добре відреагувала на новинку-лупи ,зуду,чи будь якого іншого подразнення не було!Результатом дуже задоволена!
У отзыва 0 комментариев
lacynataly
Спробувала диво новинку від Нівеа !Дуже приємний аромат у шампуня,дуже гарно піниться,достаньо невеликої кількості шампуню на моє волосся!Волосся легко розчесала , не запутувалося , м'яке ,блискуче, шовковисте!
У отзыва 1 комментарий
lacynataly
Сьогодні забрала з нової пошти набір -шампунь і бальзам #Nivea #молочкодляволоснивеа #Нивеа для тестування від проеку #Naproby #Напробу!
У отзыва 0 комментариев