Delfi
Delfi
Новичок
Отзывы Delfi
Комментарии Delfi
Получено лайков
0 Like
Delfi
Третій відгук. Висновок : шампунь і бальзам не погані, тестувати буду далі. Реставрація волосся ще не відбулася. Корисувалася я даними продуктами 4 рази. Надіюся на краще
У отзыва 0 комментариев
Delfi
Сьогодні не могла з телефону написати відгук
У отзыва 1 комментарий
Delfi
Усім доброго дня. Помила голову другий раз даним шампунем з використанням бальзаму. Після першого використання волосся сохло довше, ніж звичайно. Тепер я знаю в чому справа) Я не до кінця змила бальзам. Під час другого використання бальзим змила повністю, тому волосся висохло швидко. Шампунь я наносила один раз, цього мені достатньо. Волосся після нього чисте, свіже. Запах і шампуню і бальзаму мені дуже подобається, хоча він різний. Бальзам я наношу на все волосся, але в голову не втираю, тому що маю змішаний тип волосся. Бальзам змиваю одразу, бо в іншому випадку голову прийдеться мити частіше. Після використання бальзаму волосся легко розчісується, блискуче, не обтяжене, легко укладається та зберігає об'єм. Дуже надіюся на реставрацію після декількох використань шампуню і бальзаму.
У отзыва 0 комментариев
Delfi
І так, приступимо, поки дитя грається. Треба ж і мені написати свій відгук про Шампунь і бальзам від Nivea Молочко для волос. Це вперше мені випала нагода щось протестувати. Дякую сайту На пробу за таку можливість. Сьогодні помила голову перший раз цим шампунем і використала бальзам. Волосся сохло довше, ніж звичайно. Запах і шампуні, і бальзаму приємний. Волосся стає гладеньке, легко розчісується, приємно пахне, блискуче, легеньке. Сказати про Вав ефект після першого разу використання не можу, але буду пробувати і далі.
У отзыва 0 комментариев