KsyushaYT
KsyushaYT
Эксперт
Отзывы KsyushaYT
Комментарии KsyushaYT
Получено лайков
3 Like
KsyushaYT

Dr. Oetker - це любов

З продукцією Dr. Oetker знайома давно. Дуже люблю різну випічку, і якщо знайду цікавий рецепт, то обов'язково його приготую. Всі продукти дуже класні, але я саме більше люблю розпушувач і какао. Дуже хочу прийняти участь.
У отзыва 2 комментария
KsyushaYT

Fisher-Price — грай, смійся, зростай!

Іграшки дуже класні. Жаль, що тьотя не може приймати участь. Племіннику - 2,5 роки. Цікаво було би протестувати. Але нічого. Бажаю всім удачі і веселого тестування.
У отзыва 0 комментариев
KsyushaYT

Желфікс 3:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Доброго дня. Як заповнити пост-анкетку?
У отзыва 0 комментариев
KsyushaYT

Желфікс 3:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Ось мій ще один рецепт, з використанням Желфікса. Ніколи не робила, і навіть не пробувала, варення з апельсинів. Зробила по рецепту, з використанням Желфікса 3:1. Варення вишло смачне і ароматне. Всій сім'ї дуже сподобалось. Тепер я фанат Желфікса, і всім буду рекомендувати.
У отзыва 0 комментариев
KsyushaYT

Желфікс 3:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Два дні назад, приготувала варення з слив і желфікса (використала пакет з желфіксом 2:1). Зробила пробну партію, яку просто вилила в скляні банки від кави. Варення получилось супер, і за два дві не стало густим (як звичайно у мене виходило). Варення смачне, середньої консистенції. В перший день варення з оладками пішло на УРА, навіть маленький племінник з'їв пару ложечок. До тестування, про желфікс навіть не думала, і ніколи, нічого подібного не використовували. Після першого тестування, ми стали прихильниками желфікса, і далі будемо ним користуватись. P.S. Тестування продовжується. Для тих, хто не любить сильно солодке, і хоче приготувати сливове варення, то рекомендую взяти желфікс 3:1. #посилки #распаковкапосилок #напробу #тестування #NaProby #DrOetker #Pikantfix #желфікс #желфикс #желе #консервирование #варенье #джем #десерты #пикантфикс #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У отзыва 5 комментариев