bodyam
bodyam
Новичок
Отзывы bodyam
Комментарии bodyam
Получено лайков
0 Like
bodyam
№З сніданками Акса мій вранішній прийом їжі став дуже смачний, тепер не треба ламати голову, що б то таке швидко і смачне приготувати, щоб довго не возитись на кухні. Мені подобається велике різноманіття смаків, те, що виготовлені вони без консервантів, барвників, з натуральним ягодами та фруктами. В мене була здогадка, що сніданки будуть смачними, хрусткими(як було вказано на упаковці), але щоб аж настільки смачними, мені сподобалось все і пластівці і мюслі(гранола) і подушечки. Вже майже нічого не лишилось, так швидко все закінчилось, бо неможливо було собі відмовити у новій і новій порції, однозначно буду купувати цю продукцію.
У отзыва 0 комментариев
bodyam
№2 Продовжую тестувати продукцію Акса, на черзі мюслі, дуже сподобалось різноманіття смаку, особливо запали в душу з шоколадними крихтами, їх я виділяю серед інших за такий неповторний та екзотичний смак. Також дуже смачні мюслі з горіхами та кокосом та журавлиною, заливаю їх соком, або молоком, або йогуртом. Різноманіття смаків вражає, мої сніданки стали суперситними, корисними, завжди моїм улюбленим прийомом їжі був сніданок, зараз він у мене королівський. Також люблю перекусити продукцією Акса протягом дня.
У отзыва 0 комментариев
bodyam
Літній салат "Ягідне чудо" Склад: кукурудзяні пластівці Акса-100 грам, чорниці-100 грам, сливи-50 грам, персики-30-40 грам. Нарізаємо сливи, персики, насипаємо ягоди чорниці та кукурудзяні пластівці, по бажанню можна додати цукор та вершки.
У отзыва 2 комментария
bodyam
№1.Сьогодні я вперше спробував смакоту від Акса. На прилавках магазинів інколи мою увагу привертала продукція Акса, проте донедавна жодного з продуктів не куштував. Дуже сподобався смак перших двох тестуючих продуктів, а саме подушечок та кукурудзяних пластівців. Якщо зміксувати ці два продукти вийде дуже смачний сніданок, окремо вони теж смачні, але мені подобається їх міксувати. Вони ситні, запашні, їми наїдаєшся, смакують як з молоком, йогуртом, так і самостійно. Хочу відзначити їх хрумкість, скільки б не була відкрита упаковка вони не втрачають хрумкість.
У отзыва 1 комментарий