Отже, пишу свій відгук про Желфікс від Др. Оеткер 1:1, 1:2 та 1:3. Два тижні я тестувала продукцію від Др. Оеткер і залишилася дуже задоволеною. Продукція від Др. Оеткер відрізняється своїм неповторним стилем навіть зовнішньо6 папечки желфіксу дуже приємно тримати у руках: взяв у руку і навіть не хочеться випускати з рук, така вона гладесенька та ніжна. Приємні кольори пачечок не ріжуть око, легко запам'ятовуються, а завдяки тому, що кожна пачка Желфіксу 1:1, 1:2 чи 1:3 має свій колір, його дуже легко знайти на полиці супермаркетів серед інших виробників загущувачів для варення. Хоча, у нас в сезон варення було неможливо знайти желфікс на полицях крамниць, бо розумні господині розкупили увесь запас магазину завчасно, знаючи, який це чудовий помічник на кухні для приготування варення та джемів. Приємно радує, що інформація на пачечках українською мовою, а хто не розуміє державної мови, тому позаду пачечки спеціально намалювали красиві малюночки для того, щоб було зрозуміло як користуватись желфіксом. Також допоможе у приготуванні смачного варення і невеличка інформація "Господиням на замітку" - наче і дрібничка, але дуже приємно. Відчувається, що виробник дбає, щоб усе в усіх вдалось. Желфікс чудово допомагає заощадити кошти і не витрачати їх на зайвий цукор при приготуванні варення. Адже зараз у пріоритеті здорове харчування, і хочеться вживати якомога менше цукру. Желфікс прекрасно в цьому допоможе. І при цьому консистенція джему чи варення дійсно фантастична. Особливо порадував желфікс 3:1 з пектином із цитрусових. Я готувала із цим желфіксом джем із румбамбару та чорниць. На 700 г румбамбару та 300 г чорниць я використала лише 350 г цукру. Консистенція і смак готового джему вражає: чудовий смак непереварених ягід та фруктів при ідеальній консистенції викликає лише одне захоплення. З яблучним пектином я готувала варення із полуниць з Желфіксом 1:2, а з Желфіксом 1:1 - варення із черешні. Усі види Желфіксу отримали від мене оцінку "відмінно". Дуже люблю продукцію від Др. Оеткер, і вона мене ще ніколи не розчаровувала.