Марина Костенко
Марина Костенко
Знаток
Отзывы Марина Костенко
Комментарии Марина Костенко
Получено лайков
6 Like
Марина Костенко

Woolite Premium DARK

Только что достала из стирки белье в темных тонах. Для этого использовала Woolite Premium DARK. При открытии дверцы стиральной машинки, меня встретил свежий аромат чистого белья. Очень приятно было ощутить мягкие вещи, как-будто при стирке использовался кондиционер. Получается, что при наличии средства для стирки Woolite, я экономлю свои деньги не покупая кондиционер.
Испробовав другие гели для стирки Woolite Premium, я не побоялась положить в стирку с Woolite Premium Dark дорогую брендовую рубашку черного цвета и результат меня порадовал.
У отзыва 0 комментариев
Марина Костенко

Woolite Premium

Дуже щаслива, що знову мою анкету обрали для тестування продукції на сайті naprobu.ua
Цього разу мені пощастило тестувати гель для прання Woolite Premium, їх надіслали 4 види.
Я завжди люблю експерементувати із засобами для прання, пробувала багато, а саме: порошки, гелі, капсули різних виробників. Тепер спробувала прання з Woolite. Дуже приємний аромат відчувається при відкритті флакона. А коли речі дістала з пральної машинки, то помітила, що речі мають, дуже приємний запах парфумів. Вони м'які на дотик, не дерев'яні, як після прання багатьма іншими засобами. Також аромат залишається і на сухих речах. Рекомендую цей засіб для використання, бо він ще привабливий за ціною та дуже економний в застосуванні!
У отзыва 3 комментария
Марина Костенко

Законсервируй лето...

Желфикс - настоящий помощник при приготовлении варенья! Вчера тестила Желфикс 1:1 с ягодами красной смородины. Получилось прекрасное желеобразное варенье! Несомненно Желфикс 1:1 и 1:2 несомненно проигрывают у своего сородича Желфикса 3:1, но тоже отлично справляются с задачей - сделать из ягод прекрасный десерт, который будет радовать холодной зимой! Делала все согласно инструкции на пачке, добавить нечего, все понятно написано! Цвет и аромат ягод, приготовленных с помощью Dr. Otker невозможно описать словами, но мои фото помогут представить эту красоту и вкусноту! Желаю всем хозяюшкам испробовать этот продукт. Кстати, хотела докупить себе Желфикс в супермаркете Сильпо, но не нашла его на полочках. Другая продукция Dr.Oetker лежит! Наверное умные хозяюшки скупили всю продукцию заранее!
У отзыва 0 комментариев
Марина Костенко

Желфікс просто чудо!!!

З Dr. Oetker я знайома вже давно, якось на полицях у супермаркеті купила желатин і спробувала готувати з ним деякі страви. Відразу оцінила його переваги над іншими виробниками! Потім вирішила спробувати і іншу продукцію цього виробника, а саме: ванільний цукор, розпушувач тіста, листковий желатин. І ніразу не пошкодувала! І коли з сайта naprobu.ua прийшло повідомлення про тестування Желфіксу від Dr.Oetker, то звичайно я подала свою анкету для тестування. Дуже рада, що обрана в проект!
Спочатку я спробувала желфікс 3в1, бо було цікаво спробувати на смак джем, де пропорція ягід до цукру склала 3:1. Я варила вишневий джем з додаванням яблук. Вишні почистила від кісточок, а яблука порізала на маленькі кубики, блендером не збивала, просто шматочки фруктів. Джем вийшов дуже смачним! Шматочки фруктів у желеподібному стані кисло-солодкого насиченого смаку, прозорого кольору оцінили і мої близькі.
Експерементуючи з желфіксом, я спробувала приготувати джем з фруктозою. В тій же пропорції додала фруктозу замість цукру і в мене все добре вийшло.
За період мого тестування я спробувала Желфікс 1:1, 1:2 і 1:3 з вишнями, яблуками та малиною! Все дуже легко, желфікс насправді став моїм помічником у приготуванні варення. Найбільш зручним, на мою думку, є Желфікс 3:1, так як чим менше цукру, тим корисніше!
У отзыва 0 комментариев
Марина Костенко

Желфікс 3:1

Я отримала посилку в межах проекту тестування Желфіксу. Кількість продукції приємно вразила.
На сьогоднішній день 03.07.2020р. я вже спробувала Желфікс 1:3. Варила варення з вишні, яке дуже класно застигло до желеподібної маси. Колір варення насичено вишневий, прозорий! Смак солодкий, дуже приємний, не дивлячись на те, що самі вишні були кислуваті, а цукру лише 350 г на 1 кг продукту!
Дуже смакує як з печивом і молоком, так і просто з ложки без нічого! Рекомендую господарствам цей продукт, бо смак варення з Желфіксом приносить задоволення та зекономить час при заготівлі консервації на зиму!
У отзыва 2 комментария