marjanafeld
marjanafeld
Новичок
Отзывы marjanafeld
Комментарии marjanafeld
Получено лайков
7 Like
marjanafeld

Піна для ванни з ароматом ванілі та інжиру

Разом із системою Ліфтинг 2в1 отримала піну для ванни з ароматом ванілі та інжиру. Ще з юності подобались гелі для душу і піни для ванни від Avon. І цей раз - не виключення. Перше, що скажу, сподобався дизайн баночки - форма ялинкової кулі. Аромат - теплий, солодкий, різдвяний, саме те, що потрібно для затишного зимового вечора. Рідина середньої густоти, фіолетового кольору, не можу сказати, що використання економне, але піна утворюється густа і довго не осідає. Шкіру не сушить, залишає приємний аромат на тілі. Однозначно буду замовляти ще і рекомендую. Єдине зауваження (бачу, що це стосується всіх засобів) - було б набагато приємніше, якби назви на товарах були українською мовою. З новим переможним роком усіх!
У отзыва 7 комментариев
marjanafeld

Avon Anew Ліфтинг-ефект 2в1 з Protinol™

Отримала на тестування систему «Ліфтинг-ефект» 2в1 з Protinol™ і Піну для ванни з ароматом ванілі та інжиру. Але перший мій відгук буде про засіб Ліфтинг-ефект 2в1, яким користуюсь майже 2 тижні.

Сподобалась задумка засобу. Зовні звичайна баночка крему, а от всередині поділена на дві секції, в яких розташувалися крем і гель, зверху прикриті захисною кришечкою, яка перешкоджає перемішуванню двох складових системи.

Крем має густу консистенцію. Маленької крапельки вистачає на одне застосування. Добре вбирається, миттєво зволожує шкіру, трохи прибирає набряк, але синців помітно не позбавляє. Алергії та подразнення на моїй чутливій сухій шкірі не викликав. Має ледь відчутний приємний аромат.

Гель для шкіри повік мені дуже сподобався, навіть більше ніж крем! Він має суперлегку текстуру, наноситься добре, відмінно поглинається, він не липкий, не викликає печіння і подразнення, але здатний помітно поліпшити зовнішній вигляд шкіри повік, злегка підтягує її, хоча не стягує(не сплутати). Також має легкий приємний аромат.

Що мене ще порадувало - у складі засобу достатньо натуральних компонентів і екстрактів.

Загалом засіб мені сподобався, шкіра навколо очей стала більш доглянута і зволожена, буду і далі користуватись.

Звичайно, ця система 2 в 1 не здатна зупинити природне старіння шкіри чи розгладити глибокі зморшки, але може помітно поліпшити зовнішній вигляд шкіри навколо очей, тому рекомендую спробувати.
У отзыва 0 комментариев
marjanafeld

Gourmet Gold для киці Васі

Киці подобається. не зважаючи на зміну корму, побічних ефектів не виявлено. Корм приємно пахне, баночки вистачає на один раз. Gourmet Gold киця почала впізнавати по баночці і біжить до мисочки при кожному відкритті холодильника) Улюбленими стали «Соус Де-Люкс» і «Шматочки в паштеті». Задоволена загальним станом киці. Загалом корм на тверду 5. Будемо купляти надалі
У отзыва 3 комментария