asamohatnyaya92
asamohatnyaya92
Новичок
Отзывы asamohatnyaya92
Комментарии asamohatnyaya92
Получено лайков
0 Like
Oksana Zhuchok
До речі, ти знала, що приготовлена (варена) морква ще корисніша, ніж сира? Вчені з університету Арканзасу довели, що тушкована або варена морква містить втричі більше антиоксидантів. Та й про харчові волокна, клітковину не варто забувати. Одне слово, готуємо не просто смачний солодкий десерт, а справжній продукт здорового харчування. До того ж завдяки додаванню «Желфіксу» в ньому не так багато цукру. Варення не потрібно довго уварювати, щоб отримати потрібну густу консистенцію (з цією задачею на відмінно впорається натуральний фруктовий пектин із «Желфіксу»), завдяки чому в ньому зберігаються корисні властивості. Тож, почнемо. Інгредієнти: 700 г червоної смородини 300 г моркви 500 г цукру 1 пакетик «Желфіксу 2:1» Підготовка: Смородину ретельно вимий і просуши, розсипавши на паперовому рушнику в один шар. Ягоди мають бути свіжими, цілими, не перестиглими. Відбери плодоніжки, ягоди подрібни в блендері або ще краще – перетри через сито. Це трішки довше, проте результат того вартий – вийде однорідний джем без кісточок, неймовірного яскравого кольору! Моркву вимий, почисти й натри на крупній тертці, відміряй 300 г. Приготування: Протерту смородину та моркву поклади у велику каструлю з товстим дном, додай пакетик «Желфіксу 2:1», змішаного з двома столовими ложками цукру. Постійно помішуючи, доведи масу до кипіння. Додай решту цукру та дай покипіти ще протягом десяти хвилин. Готове варення потрібно одразу ж розлити в завчасно приготовлені банки. Банки закрутити кришками, перевернути й дати постояти в такому положенні мінімум 5 хвилин. Ароматне варення з червоної смородини та моркви можна пити з чаєм, мастити на булку, використовувати його в будь-якій домашній випічці як смачну, красиву й корисну начинку. Смачного!
У отзыва 4 комментариев
asamohatnyaya92
Наша семья любит пирог с морквой))
asamohatnyaya92
Нужно будет попробывать сделать. Наша семья очень любит морковку, а особенно пирог.
Еленочка
Жаль,что я раньше не увидела рецепт.А замороженную смородину можно использовать?
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Oksana Zhuchok
До речі, ти знала, що приготовлена (варена) морква ще корисніша, ніж сира? Вчені з університету Арканзасу довели, що тушкована або варена морква містить втричі більше антиоксидантів. Та й про харчові волокна, клітковину не варто забувати. Одне слово, готуємо не просто смачний солодкий десерт, а справжній продукт здорового харчування. До того ж завдяки додаванню «Желфіксу» в ньому не так багато цукру. Варення не потрібно довго уварювати, щоб отримати потрібну густу консистенцію (з цією задачею на відмінно впорається натуральний фруктовий пектин із «Желфіксу»), завдяки чому в ньому зберігаються корисні властивості. Тож, почнемо. Інгредієнти: 700 г червоної смородини 300 г моркви 500 г цукру 1 пакетик «Желфіксу 2:1» Підготовка: Смородину ретельно вимий і просуши, розсипавши на паперовому рушнику в один шар. Ягоди мають бути свіжими, цілими, не перестиглими. Відбери плодоніжки, ягоди подрібни в блендері або ще краще – перетри через сито. Це трішки довше, проте результат того вартий – вийде однорідний джем без кісточок, неймовірного яскравого кольору! Моркву вимий, почисти й натри на крупній тертці, відміряй 300 г. Приготування: Протерту смородину та моркву поклади у велику каструлю з товстим дном, додай пакетик «Желфіксу 2:1», змішаного з двома столовими ложками цукру. Постійно помішуючи, доведи масу до кипіння. Додай решту цукру та дай покипіти ще протягом десяти хвилин. Готове варення потрібно одразу ж розлити в завчасно приготовлені банки. Банки закрутити кришками, перевернути й дати постояти в такому положенні мінімум 5 хвилин. Ароматне варення з червоної смородини та моркви можна пити з чаєм, мастити на булку, використовувати його в будь-якій домашній випічці як смачну, красиву й корисну начинку. Смачного!
У отзыва 4 комментариев
asamohatnyaya92
Наша семья любит пирог с морквой))
asamohatnyaya92
Нужно будет попробывать сделать. Наша семья очень любит морковку, а особенно пирог.
Еленочка
Жаль,что я раньше не увидела рецепт.А замороженную смородину можно использовать?
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться