Iro4ka777sl
Iro4ka777sl
Знаток
Отзывы Iro4ka777sl
Комментарии Iro4ka777sl
Получено лайков
15 Like
Iro4ka777sl

Закінчення тестування

Мені залишилося прийняти дві останні капсули Альфлорекс, отже тестування закінчується.
Можу сказати однозначно і впевнено - в моєму випадку препарат дійсно приніс позитивні зміни: покращилося самопочуття, зникло відчуття постійної важкості (незважаючи на період адаптації, про який я писала у попередньому відгуку). Буду рекомендувати друзям і знайомим, які мають проблеми з ШКТ.
А яке було моє здивування, коли на вагах побачила мінус 2 кілограми! Хоча абсолютно нічого для цього не робила. Зайвих кілограмів у мене зовсім мало, але з кожним доводиться боротися серйозно. Виходить Альфлорекс так легко і непомітно з ними «розправився», вплинувши на апетит - їсти з цією дієтичною добавкою хотілося менше. І помітила я цей ефект тільки після зважування.
Цікаво наскільки збережеться ефект після закінчення курсу. Планую порадитись з лікарем стосовно продовження вживання препарату. #naprobuua_Альфлорекс #Альфлорекс #symbiosys #symbiosy_alflorex
У отзыва 4 комментариев
nataiks1976
в мене навпаки несподівано підвищився апетит десь після тижня прийому препарату, схуднути не вдалося)
Инесса Сидорова
Мне тоже понравился препарат, но вот похудеть не удалось)
Iro4ka777sl
І це ще раз підтверджує, що кожен організм унікальний і неповторний)
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Natali27

Суперфуди від Eveline Cosmetics

Мої найщиріші вітання? переможцям?, яких обрали експертами?‍⚖️?‍⚖️?‍⚖️ в тестуванні суперфудів?.
Дуже хотілося теж протестувати дані продукти?, але не склалося і в проект я не потрапила?‍♀️.
А це означає, що "Мій грандіозний проект"??? ще попереду. Зачекаю на нього?
А від наших експертів чекаю відгуки? про продукцію? з детальними фото? та відео?. Дуже хочеться більше дізнатися про суперфуди?.
Гарного вам тестування та чудового настрою!!!?
У отзыва 39 комментариев
Юлия13life
Не попали в этот раз, попадаете в следующий. Я вот, например, только закончила тестирование детских трусиков Pampers.
Модератор Ірина
Дякую за Ваш позитивний настрій :) Бажаю Вам успіху у наступних проєктах! Ваш проєкт, неодмінно, до Вас прийде! :)
Natali27
Юлия13life, я тоже хотела с сынулей протестировать трусики Pampers, но тоже не попала в проект. Читала много положительных отзывов и девочки подсказали, где можна купить маленькую упаковку тестирования. Теперь буду независимым експертом? Подожду теперь и отзывов о суперфудах. Девочки сбросили картинку, что они есть в продаже на MakeUp и цена там вообще адекватная.
Юлия13life
Natali27, мы остались довольны трусиками. Уже прикупила 3 пачки на будущее, решили полностью перейти на них. Впереди еще список на тестирование Виши,может вам там повезет. Удачи
Natali27
Модератор Ирина, дякую! Сподіваюся, що обов'язково потраплю в наступні, ще більш цікаві проекти!!! А поки буду вашим "незалежним експертом", тестуватиму нові продукти у власне задоволення і ділитися враженнями на порталі без будь-яких зобов'язань? Гарного дня!?
Natali27
Юлия13life, вот и я хочу трусики купить попробовать. Сейчас пользуємся трусиками Libero Touch, вроде и довольны, но хочется что-то новенькое попробовать.?
Модератор Ірина
Natali27, це чудово, чекатимемо на Ваші незалежні відгуки :)
Юлия13life
Natali27, у меня остался промокод, если хотите напишите эл.адрес и я вам вышлю.
Natali27
Юлия13life, а в проекте от Vichy я не регистрировалась, т.к. продукция эта не из дешевых и в свободном доступе у нас ее нет. Зачем занимать чужое место в тестировании, если дальше проекта у меня с Vichy дело не дойдет. Регистрируюсь только в те проекты, которые для меня актуальны и интересны?
Natali27
Юлия13life, ооо, буду очень благодарна. Електронка natalia.krupa111@gmail.com и на какие магазины этот промокод действует?
Юлия13life
Natali27, а я наоборот подала заявку на участие, чтоб попробовать дорогой для меня бренд. Сама позволить увы купить себе не могу и хоть бы разок попробовать. Но понимаю, что 30 мест всего....
Юлия13life
Natali27, магазин пампик. Код действителен с 1 августа по сентябрь. Отправила. Хороших покупок. Кстати для таких вот целей, как делится кодом и тому подобное, было б хорошо ввести на портале личные сообщения между участниками. Модераторы- это пожелание для вас.
Iro4ka777sl
Юлия13life, И я не подавала заявку на тестирование Vichy. Смутило количество подписчиков в Инстаграме. Эта соц. сеть меня не интересует, поэтому увы....
Юлия13life
Iro4ka777sl, сколько участников, столько и мнений. Я хоть и подала заявку, но логически понимаю, что в списки не попаду....
HannaZavalniuk
І я нажаль не потрапила в список на тестування ,але з нетерпінням чекаю на наступні❤
Iro4ka777sl
Юлия13life, Нужно верить! А вдруг) Я подавала заявки на тестирование техники, где участников 9-10 всего. В тестирования не попадала, но это уже другая история..
Natali27
Юлия13life, спасибо большое. Сейчас сходу на Пампик. ? Я тоже уже думала, что было бы замечательно создать на портале что- то типа чата для общения участников на разные темы, или группу в Viber с ссылкой на портале. Или действительно, возможность личной переписки между учасниками, создание мини груп общения или что-то подобное
Natali27
Юлия13life, ну и меня смутило то, что только 30 мест. И в анкете про журналы всякие вопросы и еще что-то. В общем я решила, что Vichy - это не мой проект? Подожду что-то более интересное для меня? А вам желаю удачки! Может повезет и вы попадете в 30 експертов. Главное в это верить.
Natali27
Katerinka1, одно из обязательных условий - поделится отзывом в соцсетях ФБ и Инстаграм. Поэтому, думаю нужно быть зарегистрироваными там, что бы выполнить обязательные условия проекта.
Юлия13life
Katerinka1, я думаю нельзя. В каждом проекте указывается, чтоб было размещение отзывы в одной из своих соцсетей.
Юлия13life
HannaZavalniuk, портал нас часто радует новыми тестирования. Так,что будет и ваша очередь когда то, нужно просто верить в это. Удачи Вам
Модератор Ірина
Katerinka1, конечно есть! Не во всех проектах наличие соц. сети является решающим критерием отбора. Но, если он есть - это упрощает выполнение условий участия (например, условие: оставить 2 отзыва на сайте на НаПробу и 1 в соц. сети). В случае если условия были не выполнены участником - это уменьшает шанс попасть в проект снова.
Юлия13life
Iro4ka777sl, ой, я верю и очень. Так как на портале давно и знаю, что это такое. И я рада, что портал часто радует нас новыми тестированиями.
Natali27
Юлия13life, спасибо огромное за код на скидку. Не подскажите еще, на какие упаковки скидка эта действует? А то на упаковку 48 шт пишет что нет товаров для этой акции.
olena.romanenko
Katerinka1, досить умовно, що можна вважати соцмережкю. Наприклад, ті хто тестує техніку залишає коментарі на порталах Розетка і ХотЛайн. Я думаю, це у випадку нових покупців краще, ніж в Фейсбуку, бо люди саме там купують холодильники чи індукційні плити. а спільнота по відгуках так така, що можна вважати це сон мережею
olena.romanenko
До модераторів: так, мені теж не вистачає міні спільнот по обговоренню, наприклад із експертами певні питання по тестування, бо я вперше й борюся не так щось зробити
Natali27
Модератор Ирина, можна до Вас питаннячко. Якщо я тестую продукцію як незалежний експерт, то чи моду я залишити відгук про даний продукт саме в розділи "Відгуки"? Чи я зможу залишити тільки в розділі "Питання і відповіді", де потім "загубиться"? Було б непогано, щоб незалежні експерти могли теж залишати свої конструктивні відгуки з фото/відею у відповідному розділі. Можливо вони теж комусь будуть корисні. Можливо через якийсь запрос давати дозвід на публікацію відгука.
olena.romanenko
Natali27, так, мені теж цікаво, причому чи можна робити це з часом, наприклад, но новий рік назбираю грошей і куплю дорогу косметику Vichy і захочу одразу показати до і після, але тут вже завершиться тестування. дякую
Модератор Ірина
Natali27, нажаль віконце "Відгуки" на сайті буде доступне лише сотні. Проте, Ви впевнено можете залишати свій відгук у розділі "Питання-відповіді" - дівчата з порталу у нас дуже щирі та зацікавлені - тому все знайдуть, правда ж? :)
Модератор Ірина
olena.romanenko,в найпершій версії порталу була така можливість, але вона не користувалася великою популярністю. Ми обов'язково передамо побажання відповідальним за дизайн і розвиток. Дякую! :)
Natali27
Модератор Ирина, дякую! Дуже шкода. Все одно відгук саме за даний продукт буде актуально знайти в розділі "Відгуки", а не в "Питання і відповіді". Або додать розділ "Відгуки незалежних експертів" і щоб люди, які не потрапили до проекту могли залишити свої конструктивні відгуки (не просто фрази типу "Хороший продукт, рекомендую", а дійсно повний відгук) про продукт. І щоб мали змогу це робити не тільки, як тестується продукт, а й пізніше. Тим паче, що відгуки проходять модерацію і туди б потрапляли дійсно відгуки, а не все підряд. Можливо є такі дівчата, які перелистують купу сторінок, щоб в розділі "Питання і відповіді" знайти відгук, але... Особисто я ціную свій час і мені легше знайти відгуки саме в розділі "Відгуки", ніж по 10 сторінок листати, і не фак що знайдеш те, що шукаєш.
Natali27
Модератор Ирина, та й з приводу самих відгуків. Звичайно, схвальні відгуки потрібні усім компаніям. Але... Я думаю, що компанії корисно було б почути саме правдиві відгуки, щоб побачити, в чому недопрацювання і змінити свій продукт на кращий, виходячи з побажань клієнтів. Вибачте, але коли дівчатка отримують набір продуктів для тесту, то не всі дівчата пишуть дійсно правдиві. Можливо хтось бохться, що якщо напише негативний відгук, то більше не потрапить до проектів. А от незалежним експертам боятися нічого і відгуки були б більш правдиві. Та й можна було б порівняти відгуки обраних експертів з відгуками незалежних експертів. Та й незалежні експерти мали б змогу залишати відгуки навіть після завершення тестування.
Natali27
Модератор Ирина, можливо, портал візьме до уваги мою пропозицію.
olena.romanenko
Natali27, так, я також думаю, що можна зробити під-відгуки або просто два підменю в одному: ті, хто тестує сам і ті, хто від порталу. Я зараз шукала дівчата мені крем радили, так про гортала всі коментарі, бо не пам‘ятаю під чиїм то було відгуком. Іноді нас всі «в сторону» від основного обговорення уносить)
olena.romanenko
І щодо пост відгуків тих, що обрали. Я вже в одному з коментар писала, справді, важко менше ніж за місяць, навіть щоденного використання побачити ефект, можна було б зробити поствідгук, коли закінчиться вся баночка або, якщо продуктів два, то наприклад, коли завершиться друга
Natali27
olena.romanenko, ось і я говорю за те, що знайти щось в "Питаннях і Відповідях" важко. Ладно, якщо це просто обговорення тестового продукту, воно актуальне тільки під час тестування. А якщо це відгук - то його нереально знайти.
Natali27
Наприклад, про Евелін я б додала такі пункти: "Відгуки експертів" (тільки тих, хто тестує), "Відгуки незалежних експертів" (про товар, що тестується), "Відгуки про інщий товар ТМ Евелін" (поки іде відбір, тут би ділилися враженнями від інших продуктів бренду). Портал би був більш відвідуваний, коментарі б не загубилися і можна було б знайти те, що шукаєш.
Natali27
Просто писати відгук в "Питаннях і відповідях" заради балів не хочеться. Бо бачу, що вони з часом губляться і весь час, присвячений відгуку, виявляється марним.
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Natali27

Суперфуди від Eveline Cosmetics

Мої найщиріші вітання? переможцям?, яких обрали експертами?‍⚖️?‍⚖️?‍⚖️ в тестуванні суперфудів?.
Дуже хотілося теж протестувати дані продукти?, але не склалося і в проект я не потрапила?‍♀️.
А це означає, що "Мій грандіозний проект"??? ще попереду. Зачекаю на нього?
А від наших експертів чекаю відгуки? про продукцію? з детальними фото? та відео?. Дуже хочеться більше дізнатися про суперфуди?.
Гарного вам тестування та чудового настрою!!!?
У отзыва 39 комментариев
Юлия13life
Не попали в этот раз, попадаете в следующий. Я вот, например, только закончила тестирование детских трусиков Pampers.
Модератор Ірина
Дякую за Ваш позитивний настрій :) Бажаю Вам успіху у наступних проєктах! Ваш проєкт, неодмінно, до Вас прийде! :)
Natali27
Юлия13life, я тоже хотела с сынулей протестировать трусики Pampers, но тоже не попала в проект. Читала много положительных отзывов и девочки подсказали, где можна купить маленькую упаковку тестирования. Теперь буду независимым експертом? Подожду теперь и отзывов о суперфудах. Девочки сбросили картинку, что они есть в продаже на MakeUp и цена там вообще адекватная.
Юлия13life
Natali27, мы остались довольны трусиками. Уже прикупила 3 пачки на будущее, решили полностью перейти на них. Впереди еще список на тестирование Виши,может вам там повезет. Удачи
Natali27
Модератор Ирина, дякую! Сподіваюся, що обов'язково потраплю в наступні, ще більш цікаві проекти!!! А поки буду вашим "незалежним експертом", тестуватиму нові продукти у власне задоволення і ділитися враженнями на порталі без будь-яких зобов'язань? Гарного дня!?
Natali27
Юлия13life, вот и я хочу трусики купить попробовать. Сейчас пользуємся трусиками Libero Touch, вроде и довольны, но хочется что-то новенькое попробовать.?
Модератор Ірина
Natali27, це чудово, чекатимемо на Ваші незалежні відгуки :)
Юлия13life
Natali27, у меня остался промокод, если хотите напишите эл.адрес и я вам вышлю.
Natali27
Юлия13life, а в проекте от Vichy я не регистрировалась, т.к. продукция эта не из дешевых и в свободном доступе у нас ее нет. Зачем занимать чужое место в тестировании, если дальше проекта у меня с Vichy дело не дойдет. Регистрируюсь только в те проекты, которые для меня актуальны и интересны?
Natali27
Юлия13life, ооо, буду очень благодарна. Електронка natalia.krupa111@gmail.com и на какие магазины этот промокод действует?
Юлия13life
Natali27, а я наоборот подала заявку на участие, чтоб попробовать дорогой для меня бренд. Сама позволить увы купить себе не могу и хоть бы разок попробовать. Но понимаю, что 30 мест всего....
Юлия13life
Natali27, магазин пампик. Код действителен с 1 августа по сентябрь. Отправила. Хороших покупок. Кстати для таких вот целей, как делится кодом и тому подобное, было б хорошо ввести на портале личные сообщения между участниками. Модераторы- это пожелание для вас.
Iro4ka777sl
Юлия13life, И я не подавала заявку на тестирование Vichy. Смутило количество подписчиков в Инстаграме. Эта соц. сеть меня не интересует, поэтому увы....
Юлия13life
Iro4ka777sl, сколько участников, столько и мнений. Я хоть и подала заявку, но логически понимаю, что в списки не попаду....
HannaZavalniuk
І я нажаль не потрапила в список на тестування ,але з нетерпінням чекаю на наступні❤
Iro4ka777sl
Юлия13life, Нужно верить! А вдруг) Я подавала заявки на тестирование техники, где участников 9-10 всего. В тестирования не попадала, но это уже другая история..
Natali27
Юлия13life, спасибо большое. Сейчас сходу на Пампик. ? Я тоже уже думала, что было бы замечательно создать на портале что- то типа чата для общения участников на разные темы, или группу в Viber с ссылкой на портале. Или действительно, возможность личной переписки между учасниками, создание мини груп общения или что-то подобное
Natali27
Юлия13life, ну и меня смутило то, что только 30 мест. И в анкете про журналы всякие вопросы и еще что-то. В общем я решила, что Vichy - это не мой проект? Подожду что-то более интересное для меня? А вам желаю удачки! Может повезет и вы попадете в 30 експертов. Главное в это верить.
Natali27
Katerinka1, одно из обязательных условий - поделится отзывом в соцсетях ФБ и Инстаграм. Поэтому, думаю нужно быть зарегистрироваными там, что бы выполнить обязательные условия проекта.
Юлия13life
Katerinka1, я думаю нельзя. В каждом проекте указывается, чтоб было размещение отзывы в одной из своих соцсетей.
Юлия13life
HannaZavalniuk, портал нас часто радует новыми тестирования. Так,что будет и ваша очередь когда то, нужно просто верить в это. Удачи Вам
Модератор Ірина
Katerinka1, конечно есть! Не во всех проектах наличие соц. сети является решающим критерием отбора. Но, если он есть - это упрощает выполнение условий участия (например, условие: оставить 2 отзыва на сайте на НаПробу и 1 в соц. сети). В случае если условия были не выполнены участником - это уменьшает шанс попасть в проект снова.
Юлия13life
Iro4ka777sl, ой, я верю и очень. Так как на портале давно и знаю, что это такое. И я рада, что портал часто радует нас новыми тестированиями.
Natali27
Юлия13life, спасибо огромное за код на скидку. Не подскажите еще, на какие упаковки скидка эта действует? А то на упаковку 48 шт пишет что нет товаров для этой акции.
olena.romanenko
Katerinka1, досить умовно, що можна вважати соцмережкю. Наприклад, ті хто тестує техніку залишає коментарі на порталах Розетка і ХотЛайн. Я думаю, це у випадку нових покупців краще, ніж в Фейсбуку, бо люди саме там купують холодильники чи індукційні плити. а спільнота по відгуках так така, що можна вважати це сон мережею
olena.romanenko
До модераторів: так, мені теж не вистачає міні спільнот по обговоренню, наприклад із експертами певні питання по тестування, бо я вперше й борюся не так щось зробити
Natali27
Модератор Ирина, можна до Вас питаннячко. Якщо я тестую продукцію як незалежний експерт, то чи моду я залишити відгук про даний продукт саме в розділи "Відгуки"? Чи я зможу залишити тільки в розділі "Питання і відповіді", де потім "загубиться"? Було б непогано, щоб незалежні експерти могли теж залишати свої конструктивні відгуки з фото/відею у відповідному розділі. Можливо вони теж комусь будуть корисні. Можливо через якийсь запрос давати дозвід на публікацію відгука.
olena.romanenko
Natali27, так, мені теж цікаво, причому чи можна робити це з часом, наприклад, но новий рік назбираю грошей і куплю дорогу косметику Vichy і захочу одразу показати до і після, але тут вже завершиться тестування. дякую
Модератор Ірина
Natali27, нажаль віконце "Відгуки" на сайті буде доступне лише сотні. Проте, Ви впевнено можете залишати свій відгук у розділі "Питання-відповіді" - дівчата з порталу у нас дуже щирі та зацікавлені - тому все знайдуть, правда ж? :)
Модератор Ірина
olena.romanenko,в найпершій версії порталу була така можливість, але вона не користувалася великою популярністю. Ми обов'язково передамо побажання відповідальним за дизайн і розвиток. Дякую! :)
Natali27
Модератор Ирина, дякую! Дуже шкода. Все одно відгук саме за даний продукт буде актуально знайти в розділі "Відгуки", а не в "Питання і відповіді". Або додать розділ "Відгуки незалежних експертів" і щоб люди, які не потрапили до проекту могли залишити свої конструктивні відгуки (не просто фрази типу "Хороший продукт, рекомендую", а дійсно повний відгук) про продукт. І щоб мали змогу це робити не тільки, як тестується продукт, а й пізніше. Тим паче, що відгуки проходять модерацію і туди б потрапляли дійсно відгуки, а не все підряд. Можливо є такі дівчата, які перелистують купу сторінок, щоб в розділі "Питання і відповіді" знайти відгук, але... Особисто я ціную свій час і мені легше знайти відгуки саме в розділі "Відгуки", ніж по 10 сторінок листати, і не фак що знайдеш те, що шукаєш.
Natali27
Модератор Ирина, та й з приводу самих відгуків. Звичайно, схвальні відгуки потрібні усім компаніям. Але... Я думаю, що компанії корисно було б почути саме правдиві відгуки, щоб побачити, в чому недопрацювання і змінити свій продукт на кращий, виходячи з побажань клієнтів. Вибачте, але коли дівчатка отримують набір продуктів для тесту, то не всі дівчата пишуть дійсно правдиві. Можливо хтось бохться, що якщо напише негативний відгук, то більше не потрапить до проектів. А от незалежним експертам боятися нічого і відгуки були б більш правдиві. Та й можна було б порівняти відгуки обраних експертів з відгуками незалежних експертів. Та й незалежні експерти мали б змогу залишати відгуки навіть після завершення тестування.
Natali27
Модератор Ирина, можливо, портал візьме до уваги мою пропозицію.
olena.romanenko
Natali27, так, я також думаю, що можна зробити під-відгуки або просто два підменю в одному: ті, хто тестує сам і ті, хто від порталу. Я зараз шукала дівчата мені крем радили, так про гортала всі коментарі, бо не пам‘ятаю під чиїм то було відгуком. Іноді нас всі «в сторону» від основного обговорення уносить)
olena.romanenko
І щодо пост відгуків тих, що обрали. Я вже в одному з коментар писала, справді, важко менше ніж за місяць, навіть щоденного використання побачити ефект, можна було б зробити поствідгук, коли закінчиться вся баночка або, якщо продуктів два, то наприклад, коли завершиться друга
Natali27
olena.romanenko, ось і я говорю за те, що знайти щось в "Питаннях і Відповідях" важко. Ладно, якщо це просто обговорення тестового продукту, воно актуальне тільки під час тестування. А якщо це відгук - то його нереально знайти.
Natali27
Наприклад, про Евелін я б додала такі пункти: "Відгуки експертів" (тільки тих, хто тестує), "Відгуки незалежних експертів" (про товар, що тестується), "Відгуки про інщий товар ТМ Евелін" (поки іде відбір, тут би ділилися враженнями від інших продуктів бренду). Портал би був більш відвідуваний, коментарі б не загубилися і можна було б знайти те, що шукаєш.
Natali27
Просто писати відгук в "Питаннях і відповідях" заради балів не хочеться. Бо бачу, що вони з часом губляться і весь час, присвячений відгуку, виявляється марним.
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Широкова Юлія

Участники тестирования

Поздравляю участников тестирования, буду ждать отзывы... Давненько засматриваюсь на веганскую серию косметики Евелин
Новичкам везет)

У отзыва 9 комментариев
Юлия13life
Присоединяюсь к поздравлениям. Пока правда сами участники еще не писали сообщения про то, что попали в список.
tatag
Да, я тоже заметила - 70% участников - новички :)
Юлия13life
tatag, в каком то проекте модераторы ответили , что много новичков, чтоб дать возможность участвовать в проектах большему числу участников, а не только одним и тем же. Как то так....
Iro4ka777sl
И я заметила, что 70 участников тестирования - новички. Такое впечатление, что рейтинг против тебя...
Юлия13life
Было бы хорошо если б выбирали для участия из разных категорий участников равное число. Например, в проекте 100 участников, то в тестирование прошли б -25 новичков, 25 знатоков, 25 экспертов, 25 опытных и супер экспертов. Примерно так....
Юлия13life
Не правильно написала, сейчас переглянула - нас 5 группу участников:новичок,
Юлия13life
Знаток, эксперт, опытный эксперт и супер эксперт.
olena.romanenko
Юлия13life, я думаю варто і за віком і за регіоном обрати, але так дуже важко, мабуть
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Aurelia

Две с половиной недели приема Альфлорекс

Вот уже более двух недель я принимаю препарат и если в прошлом отзыве я писала, что эффекта не наблюдается, то теперь я могу смело сказать, что он есть. Вот только он неоднозначен, ведь у меня появились высыпания на лице, участилось вздутие живота, а также участились позывы, которые приняли не совсем нормальную форму. СРК стал более выраженным. Принимаю по инструкции, но, увы, пока результат отрицательный. Возможно это привыкание или перестройка организма, по крайней мере я планирую продолжить курс и закончить баночку. Тогда я напишу уже более чёткое, сформировавшееся мнение.
У отзыва 7 комментариев
angelika.lamour
У меня после 10 дней приема препарата,тоже стало обсыпать лицо и плечи
Юлия27
блин а я вот обсыпание к этому даже и не придумала привязать. А лицо обсыпало мелкими прыщиками.
Оля Левицька
та ж сама ситуація... Гугл пише, що при очищенні організму це нормально... Подивимось дальше)
Iro4ka777sl
Юлия27, значить проблема була всередині, і внаслідок прийому препарату проявилася ззовні.
Bulavo4ka
Юлия27, я препарат отменила но меня тоже прсыпало ,но значение не прислала ,врач сказал солнечный дерматит ,за Альфлорекс даже не додумалась сказать,хотя вряд-ли от него,у меня только расстройство сильное было,после чего не могла продолжить к сожалению
Lesyuta
Вот и я уже второй день с прекрасным лицом, плечами и шея местами(… думала высыпания уменьшились, а нет... не уверена, что причиной является Альфлорекс
LUXPUX
Дякую Вам за такий розгорнутий відгук. Ви молодець, що ділитеся усіма своїми спостереженнями і звертаєте увагу на зміни під час приймання припарату; для тих, хто не потрапив на це тестування (як я) - це дуже корисно і інформативно читати саме такі відгуки. Бажаю Вам найкращих результатів в подальшому тестуванні.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться