Fayna83
Fayna83
Новичок
Отзывы Fayna83
Комментарии Fayna83
Получено лайков
0 Like
Fayna83
Уже декілька тижнів тестую цю серію. Тільки позитивні емоції і супер відчуття. Як писала раніше міцелярний гель для в мивання дуже гарно справляється з своїми задачами, і не подразнює очі. Щодо масочки BEAUTY MASK, теж тільки позитивні враження. Для мене дуже важливо, що після маски не має відчуття жирності на обличчі і стягнутості шкіри. Щодо крему, то я просто в захваті від його дії. Ще хочу сказати, що моя робота пов`язана з шкідливими фактороми і дуже часто на обличчі відчуття сухості і подразнення, але після тестування цієї чудової серії такі проблеми зникли. Шкода тільки, що серія не повна, не вистачає крему для зони навколо очей і нічного крему. Але після тестування я з задоволенням придбаю ці кремчики!!!
У отзыва 0 комментариев
Fayna83
Уже несколько недель тестирую набор «Биокон». ощущения очень приятные! После нанесения крема не боюсь никаких морозов! Маску использую только раз в неделю, мне хватает. Мицелярный гель очень хорошо смывает косметику и не роздражает кожу, также очень приятный аромат. Крем имеет хорошую текстуру и хорошо ложится на кожу. После применения нет чувства жирности. Что для меня очень важно, что после применения этой серии небыло никаких воспалительных реакций и зуда. После использования на протяжении нескольких недель у меня только приятные эмоции и ощущения. Очень благодарна, что меня пригласили на тестирование!!!
У отзыва 0 комментариев
Fayna83
Це перше моє тестування і я дуже задоволена якістю продукції, яку тестую. Головні плюси, які мене радують: від крему та маски немає відчуття жирності на обличчі; нейтральний аромат, не різкий не приторний; гель для вмивання не подразнює очі; після використання усіх засобів догляду немає відчуття сухості і свербежу, що дуже радує. Користуюсь уже декілька днів і дуже задоволена. Мінусі не відчуваю))). Шкіра на дотик дуже приємна і ніжна. Упаковка зручна при використанні і порадувала кольорова гамма, в тон моєї ванної кімнати) Тестую далі з задоволенням і буду описувати свої відчуття у подальших відгуках.
У отзыва 0 комментариев