koltet80
koltet80
Эксперт
Отзывы koltet80
Комментарии koltet80
Получено лайков
168 Like
koltet80

З Avon все навколо стає кольоровим

Під завісу проекту ми з донечкою, все-таки, вирішили також прийняти участь у фотоконкурсі! Протягом місяця вона насолоджувалася легким ароматом Today, а я привертала погляди до своїх губ, нафарбованих яскравою помадою Hydramatic Matte! Однозначно можу сказати, що навіть мій чоловік помітив, як розквітла моя посмішка! Ніжна, зволожуюча текстура помади від Avon - це поєднання шарму, витонченості та яскравих барв! А запах парфумованоі води Today ідеально підійде і молоденькій мрійниці і дорослій, впевненій жінці! Рекомендуємо усім: дівчаткам та жінкам!
У отзыва 6 комментариев
koltet80

Avon - легко, ніжно та невимушено

Для мене догляд за губами завжди був чимось особливим! Люблю акцентувати увагу саме на цій частині обличчя! Мінімум косметики, проте яскраві губи - це просто «must have» мого стилю! Люблю та користуюся продукцією Avon не один рік! І була приємно вражена, що, завдяки Naprobu.ua, маю змогу оцінити помаду та парфуми! Помада Hydra Siren Red - це вибух емоцій, яскравих барв та меганасиченого кольору! Її ніжна текстура наче оповиває губи, створює додатковий об’єм та зволожує мої вуста! Колір тримається цілий день, не зважаючи на те, чи пила я каву, чи смакувала круасаном;) У складі помади є гіалуронова кислота, завдяки якій губи гладенькі та зволожені.
Avon створив продукт, який назавжди «засяде» у моїй косметичці!
Донечка, обравши для тестування, парфумовану воду Today, також просто в захваті! Аромат, який розкривається протягом дня, залишає легкий, ненав’язливий шлейф квітів! Признаюсь чесно, що й сама з задоволенням користуюся Today!
У отзыва 0 комментариев
koltet80

Весна на вулиці, в душі та в серці

Приємною несподіванкою стала для нас з донечкою можливість випробувати продукцію Avon. Для себе я обрала помаду, а вона - тестуватиме парфуми! У період, коли земля прокидається від зимового сну, так хочеться змін, маленьких сюрпризів та оберемків квітів! Є привід вбратися в коротку спідничку, взути підбори, намалювати яскраву помаду та додати легкий шлейф улюблених парфумів! Якраз так і збираємося робити, щоб сповна відчути себе особливими, завдяки Avon!
У отзыва 1 комментарий
koltet80

Мої висновки та враження від БіоБак

Пройшовши курс з комплексу пробіотиків БіоБак, можемо з впевненістю сказати, що від дійсно «працює»!
Після пройдених 4 курсів лю лікування антибіотиками у доньки був дуже знижений імунітет, відсутність апетиту та порушений кислотний баланс. Проте, завдяки молочнокислим бактеріям та цинку ми з успіхом подолали усі вище перелічені проблеми. Пройшло вздуття, зникла печія, значно покращилася робота травної системи та краще перетравлюється спожита іжа! Це, звісно, вплинуло і на настрій та загальне самопочуття! Моя донька-підліток стала веселішою, активнішою та однозначно здоровішою!
Також ми проконсультувалися з сімейним лікарем щодо подальшого вживання БіоБаку і нам порекомендували до вживання ще одну упаковку! Так що, ми з БіоБаком ще на 3 наступні тижні!
Однозначно рекомендую до покупки, якщо у вас проблеми з кишківником, турбує запор, здуття живота чи ви нещодавно пройшли курс лікування
У отзыва 0 комментариев
koltet80

БіоБак на відпочинку

Відпочиваємо вже 5-й день в Єгипті і, звісно, БіоБак з нами! Донька вживає щоранку уже другий тиждень і почуває себе відмінно! Немає важкості після прийому їжі, покращився апетит і загальний стан організму! Можу впевнено сказати, що пробіотик дійсно працює!!! Оскільки організм дочки був виснаженим після тривалого лікування антибіотиками, то БіоБак нас просто врятував від усіх неприємних наслідків та відновив мікрофлору кишківника! Коли закінчиться ця пачка обов’язково купуватимемо ще! Хочемо бути здоровими, активними та з міцним імунітетом)
У отзыва 0 комментариев