nastiamargun
nastiamargun
Новичок
Отзывы nastiamargun
Комментарии nastiamargun
Получено лайков
0 Like
nastiamargun

Кисіль

Спробували з родиною всі смаки. Усім сподобався кисіль швидкорозчинний. Насичений смак, яскравий колір. Шматочки ягід взагалі здивували приємно. Дуже смачні. Будемо купувати їх. Кисіль що потребує варіння надто густий( додавали більше води) і смак один крохмаль. Сину сподобався тільки вишневий смак у ледь теплому вигляді.
У отзыва 2 комментария
nastiamargun

Баночка- виручалочка

Так сталося шо ми з моєю крихіткою потрапила у лікарню на швидкій. Треба було дуже швидко збирати речі. Кинула баночку з супом в сумку . Коли моїй доньці стало вже краще вона звичайно захотіла їсти і було дуже зручно поставити баночку з супом в мікрохвильову у лікарні і смачно нагодувати дитини. Це величезний плюс що є супчики для крихіток які модно брати з собою.
У отзыва 2 комментария
nastiamargun

М'ясні пюре від українського виробника

Посилку отримали 16.09.22 і були дуже вражені кількості баночок! Одразу як мама прочитала склад і тут приємний шок!!! Склад натуральний і просто фантастичний! Далі звичайно покликали своїх малих експертів на дегустацію. Дочка (1.3) відібрала в мене ложку і з'їла всю баночку сама, так було смачно.
Що я можу сказати, ми вже дуже давно чекали на таке смачне і якісне харчування. Тепер ми знаємо що потрібно купляти і рекомендувати для малюків. Відгук написала не одразу адже хотіла подивитися на реакцію ще і животика. Закрепів розладів і всіляких дискомфортів впродовж 24годин після вживання не було!)))
І звичайно ж додаю фото )
У отзыва 0 комментариев
nastiamargun
Хотелось бы принять участие и попробовать. Совсем недавно попробовали тм либеро трусики и пока всем довольны. Сыну очень тяжело было подобрать подгузники еще с рождения очень сыпало сильно особенно на хагис классик. В итоге спасали эко трусики поммет которые заказывали через интернет но они очень часто пропадают...
У отзыва 0 комментариев