Oleksandr_Shkurei
Oleksandr_Shkurei
Знаток
Отзывы Oleksandr_Shkurei
Комментарии Oleksandr_Shkurei
Получено лайков
17 Like
Oleksandr_Shkurei

Фінальний відгук про основні властивості продукції Dr.Oetker

Після заповнення анкети, подумав, що для деяких людей - не в пріоритеті читати великі опуси, які стосуються продукції для тестування. Тому, викладаю основу-основ, як розкрились ті чи інші продукти від Dr.Oetker.

1. Декор. Кульки - маленькі. Тому, для пасочки (бабки) потрібно буде брати багато пачечок. Вони цукрові, вбирають вологу із крему/глазурі/ганашу і в підсумку при споживанні прекрасно розсипаються. Колір з кульок не відбивається на глазурі! Метелики - тверді. Дуже спресовані, тому форму триматимуть до останнього. Не розсипаються, на відміну від кульок. Слід берегти зуби)

Розпушувач для тіста. На відміну від вітчизняних аналогів, розпушувач швидше діє. Печиво, яке має час випікання максимум 10 хвилин - виросло вдвічі. До того ж, випічка росте не з "горбом", а рівномірно! Рецепт не змінював, але результат чомусь виходив різним.

3. Ванільний цукор. Може не розтворитись у деяких видах тіста. Однак, він не надає гіркоти (що можна помітити в інших продуктах інших виробників). Не приторний.

4. Ароматизатор "Ваніль". Слід регулювати вміст ароматизатора самостійно. Надає випічці дуже тонкий запах ванілі. Не приторний запах, на 2панатон" не схоже (якщо ви звісно не даєте у тісто всі баночки за один раз).

4. Дріжджі. Дуже кльові, швидко діють, випічка виходить така, як і потрібно! Тісто рветься лоскутами, пухке! Підходить тісто теж доволі швидко!

5. Желатин. Прекрасно розчиняється, не має домішків. Швидко застигає. Прозоріший, без жовтого відтінку, який можна побачити в аналогах інших виробників! Та й його кількість, яку слід додавати - менша, аніж в аналогах.

6. Цукрова пудра із ванільним смаком. Не приторна, має тонкий запах та смак ванілі. Не яскраво виражені) У поєднанні із шоколадним печивом виходить мигдальний аромат) Топиться - чудово! Через ситечко можна рівномірно розподілити її по всій необхідній поверхні!

Гадаю. такий короткий опис допоможе комусь!
Дякую за нагоду для проведення тестування!
У отзыва 5 комментариев
Oleksandr_Shkurei

Печиво-кракелюр з Dr. Oetker

#відгук #naprobuua # naprobuua_Dr. Oetker # Dr.Oetker # naprobuua_ відгуки

Всім привіт. Сьогодні, останній відгук про продукцію від Dr. Oetker. На цей раз обрав доволі примхливий варіант печива. Мало того, готував його вперше і був готовий зазнати поразки. Однак, чи то прямі руки, чи то класні інгредієнти зробили чудо – все вдалось!

Мова піде сьогодні про французьке печиво-кракелюр. Для його виготовлення я використав розпушувач для тіста та пудру із ванільним смаком від Dr. Oetker.

Розпушувач для тіста. Вже переконався остаточно, що головним плюсом розпушувача є його швидка дія. За декілька хвилин після початку випікання печива, воно значно збільшилось у розмірах. Раніше від аналогічної продукції інших виробників я зазнавав поразки, адже з незрозумілих причин випічка не підіймалась чи ставала кривою. В цьому ж випадку все було ідеально. Швидка дія – для мене це головний плюс даного розпушувача. Інший його плюс – надійність. Тепер в мене немає страху щодо того, чи подіє взагалі розпушувач так, як потрібно)

Цукрова пудра із ванільним смаком. У цьому рецепті, вона розкрилась для мене по-новому. Знову хочу зауважити на тому, що ця пудра не береться комочками, легко використовується, як посипка (із використанням ситечка) і має зручну застібку, щоб можна було й надалі використовувати пудру. У цьому рецепті пудра використовувалась так, наче це «кляр» на печиві. Лягає рівномірно і несе тонкий ванільний аромат. До речі, хоч у цьому печиві використовується доволі багато пудри, вона не є такою приторною, що б забивала природній смак печива. А ось щодо аромату – це саме те, в чому мені розкрилась ця пудра. Печиво переночувало в судочку. Після відкриття судочку, з нього долинав відчутній не ванільний, а мигдальний аромат. Це точно неможливо сплутати з чимось іншим… І він такий тонкий, ніжний, що лише доповнив таке вишукане печиво. Я вражений і радісний водночас!

Не можу не поділитись із Вами цим рецептом!
Інгредієнти:
1. 160 г. пшеничного борошна.
2. 2 яйця.
3. 60 г м’якого вершкового масла.
4. 100 г. цукру.
5. 1 ч. л. розпушувача від Dr. Oetker.
6. 30 г. какао.
7. Щіпка солі.
8. Цукрова пудра з ванільним смаком від Dr. Oetker.

Приготування:
Масло перетерти або збити з цукром (до білої маси). Додати яйця до суміші і перемішати. Просіяти борошно, какао та розпушувач. З усього замісити тісто. Борошно не ховайте, адже Вам скоріш за все знадобиться воно ще. Далі замотати готове тісто у харчову плівку і залишити його в холодильнику 20-30 хвилин.

Випікання:
З тіста формуємо невеликі кульки, обкатуємо в цукровій пудрі. Викладаємо на білий пергамент. Не забудьте залишити вільне місце між кульками. Випікати при 200 градусах. Час на випікання від 8 до 13 хв. (залежно від розмірів кульок). Якщо кульки придавити перед випіканням, все буде більше схоже на печиво.

Примітки:
1. Обкатувати в пудрі печиво треба щедро. Інакше пудра розтане в процесі випікання і не буде так виглядати ефектно).
2. Вказана у інгредієнтах цукрова пудра дозволить домогтись мигдального запаху від випічки. Більшого ефекту надає зберігання готового печива у закритій посудині.
3. Печиво дуже примхливе, тому дуже важливо дотримуватись рецептури, чітко додавати інгредієнти, без «на око».
4. Витягати печиво потрібно на тому етапі, коли здається, що воно ще ніби недопечене. Інакше, воно буде тверде потім. Не бійтесь, все дійде під час остигання).

Смачного!
У отзыва 6 комментариев
Oleksandr_Shkurei

Печиво з M&Ms (шоколад) з використанням продукції Dr. Oetker

#відгук #naprobuua # naprobuua_Dr. Oetker # Dr.Oetker # naprobuua_ відгуки

Всім привіт. Тестування продукції Dr. Oetker продовжується, а тому ділюсь з Вами новим кулінарним викрутасом) Цього разу використовував ванільний цукор та розпушувач тіста від Dr. Oetker.

Ванільний цукор у цьому печиві не повністю розчинився, але це специфіка тіста. Однак, немає неприємного відчуття ванілі від нерозчиненого цукру. Із аналогічним цукром від українських виробників, такий ефект існує. Присмак ванілі в такому випадку приносить зайву гіркоту. Тому, ця властивість цукру з ванільним смаком однозначно свідчить про його якісність та дозволяє використовувати навіть у тісті, де він не до кінця розчиниться.

Розпушувач для тіста сподобався дуже! Не знаю в чому секрет, але в порівнянні із аналогами, розпушувач від Dr. Oetker працює бездоганно! Тісто виросло навіть більше, ніж я очікував. Період випікання печива не перевищував 10 хвилин, а вже через хвилини три, помітив, що печиво значно збільшилось у своєму об’ємі. Тому, розпушувач для тіста діє швидко та надійно! Випічка однозначно прибавить в об’ємі!

Лопатка, яку було додано до набору дозволила швидко перемішати інгредієнти між собою, а завдяки зручній формі, не залишила жодних слідів тіста у мисці, де першочергово замішувалось тісто. Знімає зі стінок посудини все!

Одним словом – я повністю задоволений! Варто додати, що не завжди в моїй практиці діяв розпушувач для тіста. Тому, був деякий острах, що може не подіяти. Але все вийшло чудово з першого ж разу. Щоправда, трохи поспішав і все печиво зробив на одному деко, тому по формі трохи неакуратні. Але на смак, запах та вигляд – вийшло ідеально! Головні дегустатори (діти) не залишили печиву жодних шансів «вижити» до завтра)))

Прикріплюю також рецепт печива)
Інгредієнти:
1) 100 г. м’якого вершкового масла;
2) 145 г. цукру (варто регулювати індивідуально);
3) пакетик ванільного цукру від Dr. Oetker;
4) 200 г. пшеничного борошна;
5) 1 яйце;
6) 1 ч. л. картопляного крохмалу;
7) 0,5 ч. л. розпушувача для тіста від Dr. Oetker;
8) 1/3 ч. л. солі.

Приготування:
Спершу вершкове масло перетерти з цукром. До нього додати яйце та розмішати. Згодом у суміш додати половину борошна та всі інші сипучі (бажано пропустити все через сито). Після додати іншу частину борошна та замісити тісто. Увага. Може потребувати додатково борошна, тому далеко його не ховайте)

Випікання:
Тісто поділити на невеличкі частини. Сформувати кульками, потім приплюснутими викласти на пергамент для випікання (краще, якщо пергамент білий). Зверху на сформоване печиво викласти цукерочки M&Ms, легко їх вдавлючи. Поставити у духовку на 180 градусів. Печиво буде готовим приблизно за 10-13 хв, залежно від розмірів сформованого Вами печива.

Примітки:
1. Коли ви дістанете печиво, воно буде трохи м’яким. Це нормально, адже поки воно буде вистигати – доготується. Якщо печиво перетримати – стане надто твердим.
2. Використовував цукерочки M&Ms із пачки на 90 г. На все печиво, яке вийшло в результаті, витрачено було більше половини упаковки цукерок. Тому стандартної упаковки навряд чи Вам вистачить.
3. Печиво виходить доволі солодким. Тому, потрібно індивідуально регулювати вміст цукру у сторону зменшення.
4. У готовому печиві зустрічається сіль. І поєднання солодкого та соленого приносить якусь особливість цьому печиву.
Смачного!
У отзыва 3 комментария
Oleksandr_Shkurei

Пасхальна випічка з Dr. Oetker

#відгук #naprobuua # naprobuua_Dr. Oetker # Dr.Oetker # naprobuua_ відгуки

Всім привіт. Після того, як я отримав свій набір для тестування минув вже тиждень. Так як співпало тестування з Великоднем, традиційно перше готування стосувалось Великодньої випічки) Рецептом випічки поділюсь з Вами в кінці відгуку!

У процесі тестування я використав як додані в набір речі, так й інвентар. На них всіх хочу спершу акцентувати увагу. Випікав традиційну Великодню бабку. В хід пішли такі інгредієнти:
1. Дріжджі. Рецепт припускає використання саме живих дріжджів, однак і сухі теж зійдуть. Необхідно лише чітко розрахувати пропорцію. Вона наступна: 1 пакетик сухих дріжджів від Dr. Oetker (7 гр.) еквівалентний 25 гр. свіжих дріжджів. Якщо використовувати їх окремо, то розраховувати слід 1 пакетик на 500 гр. борошна. Дріжджі я не додавав одразу в борошно, а спочатку розмочував (як на мене це ефективніше). Завдяки дріжджам тісто стало дуже еластичним, швидко підходило, а в готовій бабці можна було помітити прекрасну пористість. Що важливо, випічка не мала потім надмірної крошки при нарізанні. Однозначно я оцінив їх!
2. Ароматизатор «Ваніль». Це взагалі просто чудо! Розрахунок – 1 баночка на 500 гр. борошна. Я додавав одразу 2 баночки. Що можу сказати, випічка мала дуже тонкий аромат ванілі, без зайвої приторності запаху. Вважаю це більш кращим варіантом, ніж коли запах випічки складається з маси ароматів, які перебивають її природній запах. Цілком можу порекомендувати ароматизатор для випічки!
3. Цукрова пудра. Її ванільний запах і смак надали глазурі особливості. Бо ці тонкі нотки ванілі так і манили їх скуштувати) Сподобалось, що упаковка має застібку і не потрібно перейматись чи бува пудра не засохне чи візьметься єдиним комком, який потім треба буде розбивати. Використав небагато, щоб лише надати глазурі тонкого запаху і смаку. Чудово сипеться з використанням ситечка. Рівномірно лягає по всій необхідній Вам поверхні.
4. Ванільний цукор. Додавав до рецепту, щоб збагатити смак та запах випічки. Сподобалось те, що цукор швидко розчиняється та збагачує випічку. Розрахунок – 1 пакетик (8 гр.) на 500 гр. борошна. З урахуванням додавання всіх 3 попередніх та поточного інгредієнтів, випічка вийшла ароматна, проте з тонким запахом в кінці. Я не надаю ніколи перевагу такій духмяності, як у можна зустріти в панатонах.
5. Декор. Сподобались різнокольорові кульки. Маленькі, святкові і дуже ніжні. Вони набрали від помадки вологи, а тому при куштуванні випічки розсипались і танули в роті. Декор у вигляді метеликів, як на мене, занадто твердий. В порівнянні з кульками, цей декор так і залишився твердим через 3 дні, як його викладено було зверху на помадку. Не люблю, коли декору занадто багато на випічці, тому для святковості прикрасив випічку небагатьма їстівними декоративними елементами. Тому, декор плюс, але з метеликами варто було б трохи попрацювати, щоб вони теж були розсипчастими.
6. Желатин. Використовував його для глазурі на випічку. Цьогоріч вперше випробував таку глазур, тим паче, що була для цього можливість. Для чого желатин у глазурі? Та для того, щоб глазур була повітряною, як маршмелоу, і не сипалась, як це часто буває із помадкою з яєчного білка. Маса желатину – 9 грам, тому він розрахований на 0,5 л. води. Хочу сказати, що я спочатку був доволі здивований, адже вітчизняні виробники мінімум вдвічі більше желатину кладуть в пакетики на таку ж пропорцію. Це означає лише одне – цей желатин куди міцніший за вітчизняні аналоги. І це показала практика.
Желатин набагато прозоріший за вітчизняний, швидко діє та не менш швидко застигає. Глазур вийшла пречудова – білосніжна, міцна, щільна і повітряна. Навіть при нарізанні не потріскалась. Однозначно рекомендую желатин від Dr. Oetker.
Інвентар. На ньому хочу зупинитись більш детальніше. Використовував вінчик – легко збив необхідні інгредієнти. Кісточкою швидко змастив випічку, рівномірно розподіливши по поверхні суміш. А лопатка – взагалі чудо. Так класно дозволяє знімати з поверхонь мисок глазур, тісто, що не залишає по собі геть нічого. І зручно все мити!

Отже, я дуже задоволений цим тестуванням, адже вийшла одна з найкращих випічок до Великодня! Можу сміливо рекомендувати всім використання продукції! Зауваження: потрібно передивитись декор у формі метеликів.

Як і обіцяв викладаю також і рецепт Великодньої бабки:
На опару:
- 800 гр. молока (теплого);
150 гр. дріжджів (живих) або 5-6 пакетиків сухих дріжджів від Dr. Oetker;
- пару ложок муки;
- 2 л. цукру;
- щіпку солі.
Це все змішати, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло.
Після того додати:
- 600 гр. топленого масла;
- 1 скл. олії (до 200 гр.);
- 25 жовтків і 5 яєць;
- 2 скл. цукру;
- ванільний цукор (1-2 пакетики від Dr. Oetker), ароматизатор «Ваніль» (максимум 2 місткості);
- цедру лимона і трохи соку лимона.
Все добре перемішати. Додати ізюм і 2 ст. л. сметани.
Тісто має підійти мінімум 2-3 рази.
Форму наповнювати тістом на 1/3. Бажано, щоб не виступав ізюм, бо може підгоріти.
Випікати при 180 градусах примірно 30-40 хв.
Вихід: 18 штук. (залежить від об’єму форми). Чим більша форма – тим менше вийде бабок

Для глазурі:
- пів пакетика желатину від Dr. Oetker (5 гр.);
- 6 ст. л. води;
- 1 скл. цукру.
Додати 2 ст. л. води до желатину і залишити його набухати. В той же час додати до цукру залишок води і поставити на плиту, щоб цукор розчинився. Потім у суміш додати готовий желатин і почекати, щоб все розчинилось. Важливо: маса не повинна кипіти, максимум має мати 60 градусів. Це потрібно для того, щоб маса не почала підгоряти і подіяв желатин. Потім всю масу збити міксером до білого кольору. Намастити нею готові бабки і посипати зверху декором від Dr. Oetker (більше чи менше, на власний розсуд). Також можна у глазур додати цукрову пудру від Dr. Oetker з ванільним смаком, що додасть глазурі довершеності смаку та запаху! Використовуйте при цьому ситечко!

Смачного!
У отзыва 2 комментария
Oleksandr_Shkurei

Набір Dr. Oetker

Отримав продукцію для тестування, вже скоро зможу поділитись з шедеврами кулінарії)

Набір прекрасний і неочікувано та приємно, що додали деякі кулінарні приналежності) можна багато та легко творити! Дуже радий, що теж беру участь у тестуванні, адже очікував на це доволі довго!) Сподіваюсь, зможу поділитись згодом з іншими традиційними рецептами, які будуть корисні іншим)
У отзыва 4 комментариев