Динусичка Скалий
Динусичка Скалий
Знаток
Отзывы Динусичка Скалий
Комментарии Динусичка Скалий
Получено лайков
2 Like
Динусичка Скалий

Протестували))

Доброго всім вечора) Ну що ж ми протестували трусики Памперс і готові зробити свої висновки!) Ми залишилися дуже задоволеними) Трусики підходять нам на всі ?) Для початку їх зручно одягати, ми користувалися іншою маркою трусиків і при одяганні потрібно було поправляти і за того інколи протікали бо не правильно сиділи трусики, а Pampers одразу сідають правильно як би моє шило не крутилось?Зручна висока посадка, резинка не перетискає животик і ножки це теж великий плюс бо з іншими марками в нас була така проблема... Висипів і попрілостей у нас теж не було! Особливо в жаркий час в нас інколи могла пріти наша попка(( а з трусиками Pampers ми навіть інколи могли не користуватися кремами і тальками і попрілостей все одно не було. В цему звісно великий плюс?Завдяки трусикам Pampers моя зірочка краще пізнає світ) тому що трусики легкі, тонкі і вільні не обмежують її рухи вона стала впевнішою і активнішою) В ночі ми теж спокійно спимо. На далі ми так і залишимося на трусиках Pampers!! Порекомендувала подругам вони спробували і теж залишились задоволеними як і ми!! Дякую за таку можливість протестувати трусики Pampers?
У отзыва 0 комментариев
Динусичка Скалий

Ура)

Всім гарного дня) нарешті і ми отримали посилочку і готові до тестування)) і ми вже встигли скористатися серветками, вони просто чудові! Добре вологі але не мильні як є деякі дитячі серветки, і зручна,компактна упаковка на 12 шт. Зручно брати собою на вулицю і багато місця не займає. Трусиками ми теж встигли вже скористатися. Ну для початку вони тонкі і м'які. Одягаються просто супер! Швидко і легко ,це при тому що зміна памперсів нам не легко зробити? Круть -верть). Будемо тестувати далі. По переду в нас ще ніч?. І надіюсь у нас не буде попрілостей. Про це ми теж ще напишемо. Всім вдалого тестування?
У отзыва 0 комментариев
Динусичка Скалий
Доброго дня)) Ми протестували беззерновий вологий корм Optimal. Це якісний корм в якому збалансовані усі вітаміни для наших улюбленців. За два тижня тестування наша Стелла стала дуже активна постійно бігає і грається. Шерсть на при кінці тестування теж почала змінюватися вона стала блискуча мягка та більш густіша. у кррма немає специфічного запаху як у інших кормів. та дійсно зі шматочками м'яса Нам сподобалось. на далі будем його купувати . Стелла рекомендує усім спробувати беззерновий повнораціонний вологий корм з Ягнятиною та Курячим філе у гарбузовому желе.
У отзыва 0 комментариев
Динусичка Скалий
#Optimeal #Оптимил #Naproby #Напробу
У отзыва 0 комментариев
Динусичка Скалий
#Optimeal #Оптимил #Naproby #Напробу
У отзыва 0 комментариев