Tania1994rv
Tania1994rv
Эксперт
Отзывы Tania1994rv
Комментарии Tania1994rv
Получено лайков
4 Like
Tania1994rv

Кращого незнаю!

Я виграла у конкурсі і отримала дуже масштабну посилку-подарунок від Dr.Oetker в позаминулому році. Вся продукція неперевершена! І морозиво, і дріжджі і ароматизатори...ну я взагалі мінусів виробника не знайшла. Якщо потрібна надійність у випічці, тут без обговорень - все вдасться з dr.Oetker 100%.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ірина
Вітаємо Вас у проєкті! Чекатимемо на Ваші відгуки та рецепти з використанням тестового набору. Повністю з Вами погоджуємося щодо якості продукції! Єдине трішечки виправимо формулювання - тестування не є конкурсом, а тестовий набір (далі цитуємо офіційні правила) - не є подарунком, не призначений для продажу та є матеріалом, який застосовується виключно для проведення дослідження за визначеною цими Правилами методикою і споживається в процесі використання.
Tania1994rv
Я вказала що виграла в конкурсі приблизно 2 роки назад на вашому сайті, це не було тестування, це був саме конкурс і отримала я саме подарунок! І в тестуванні цього разу я участь теж не беру, просто вирішила поділитись досвідом)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Anni

Не время расстраиваться

Возможно отбор был не совсем таким как мы его ожидали, ну и пусть. Да, я не пользовалась этим брендом, но ценовая политика у них совершенно допустима, поэтому я планирую приобрести себе их средства и протестировать самостоятельно.
Ну а бренду желаю не оценивать нас по количеству подписчиков, иногда и маленькая страничка может быть довольно продуктивной, здесь важно доверие к человеку и его честность, а не желание всем угодить.

Был у меня опыт, когда мы с мужем купили соус, и Вы знаете, большей гадости мы не пробовали, и о чудо, через пару недель в Инстаграм начали массово блогеры его пиарить, какой он замечательный, вкусный и лучше него нет. Так что делаем выводы...

Я всегда за честные отзывы.
У отзыва 21 комментариев
1569829874
Как обычно в пролёте (((Даже не верится в правдивость отбора.
vika.panchenko
можно узнать "смысл вашего комментария" ну не попали в список , ну ничего . многие пролитие
Anni
vika.panchenko, просто хотела высказать свое мнение как и все на данном портале. А по поводу списков я не расстраиваюсь, но захотелось попробовать данный бренд
Elya803
1569829874, тоже постоянно пролетаю. У меня есть подозрение что в первую очередь отбирают тех, у кого много друзей в инстаграмме и на фб, у меня мало)
vika.panchenko
Anni, я ваш комментарий не поняла, если честно. но вы знаете, заметила , что 99,99 пишут положительные отзывы, может бояться написать негативный. Недавно тестировала памперы, я меня удивило позитивные отзывы.
Bulavo4ka
vika.panchenko, да тут больше обидно что тянули тянули,попали люди хорошо,но не вижу не одного поста радости от них, сейчас опять зачем то поудаляют мои комментарии,да ну ладно,все равно не попала ,и дело совершенно не в том что кому то повезло а кому то нет,просто тянули долго а по итогу блогеры в списках ?
vika.panchenko
Bulavo4ka, мда, если это правда то конечно печалька, у меня вообще около 200 баллов забрали не пойму почему
vika.panchenko
Elya803, и у меня не густо( не люблю незнакомых в ленте
Tania1994rv
Більше 2 років в прольоті, супер
Anni
vika.panchenko, ну это особенность людей, я раньше тоже боялась сказать, что мне не понравилось, или что бы я хотела, чтоб изменили и это касается всех сфер. Это не всегда категоричная критика, но и не слепая лесть. А еще, отзыв будет очень отличаться, если получить на обзор бесплатно или купить за свои денежки.
Anni
Bulavo4ka, тоже согласна, можно было сразу в правилах написать требования, даже более жесткие, но все бы понимали их. Мы же не подаем заявку на проект с детскими товарами, если нет детей.
Юлия13life
Я давно перестала верить блогерам. Им часто платят за рекламу - при чем заранее указывают как рекламировать- хвалить или наоборот не хвалить той или иной бренд. Мне важно мнение обычных людей.
Юлия13life
vika.panchenko, а почему Вас удивили хорошие отзывы? Я одна из тех кто писал эти отзывы и полностью придерживаюсь мнения,что ДЛЯ МОЕГО РЕБЕНКА лучшие подгузники- это памперсы, меня в них устраивает все.
Tanya Олеговна
Да обидно всем стало, что такая "халява" и не им досталась, а блогерам. А чтобы блог вести знаете сколько всего нужно - времени, денег, терпения и знаний. У меня их нет, и блога нет. Но я с удовольствием смотрю некоторых. А доверять или нет отзывам - каждый должен своей головой думать. А в честность портала верю - я только заполнила анкету по второму проекту и рада, что мне вообще выпал шанс. Спасибо что вообще есть такой сайт. А недовольны смотрю те, кто уже здесь видно давно и считают что им все должны давать за 10500 комментариев без толковых или отзыв спасибо, круто, буду брать.
olena.romanenko
ТанечкаЯ, я думаю тут справа не в заяві, тут є мамочки, що просто ліквідують брак спілкування, ділові жінки, старші пані. Я помітила, що половина ділиться враженнями від ВЖЕ купленої продукції бренду Vichy. Тобто, ці люди можуть собі дозволити купити продукти, але не все є у мініатюрах (пробник не рахуючи, це на раз). Тому всі хотіли спробувати великий об'єм для щоденного догляду. Про рейтинг ви теж неправі, я при подачі на цей проект була новачкам, а поки тут спілкувалась стала експертом і відгуки мої не типу "ок", "супер", "я так само" а речення чи два, часом порада, часом розказали про акції. І це не для рейтингу, просто мала час і дівчата цікаві. Для рейтингу і подарунків потрібно участь мінімум у двох тестуванннях, а в мене їх немає. Тому кожен судить по собі. В акції з Vichy мені шкода що так всіх за дурнів мають. Бо всі переможці, впевнена зареєструвалися в продовження тиждень, гасають тут дописів чи навіть аватарок. Тобто "не звідси" ... Україна офіс не міг напряму болгарам роздати? Вони постійно розсилки в встановив роблять. Я там підписана і бачу кожен пост... А тут відчуття, що тебе використали як прикриття
Casio
olena.romanenko, боже, коли ви встигаєте? Що не пост, 90 % того що там буде Ваш коментар. Здається, це вже параноя чи просто немає чого робити, щоб тут сидіти майже цілодобово. А от за підставу згодна - я блогерів не люблю та не підписував, бо їм не вірю. Краще б міні блогерам чи звичайним користувачам дали шанс.
olena.romanenko
Casio, я встигаю, не варто хвилюватись, вдень поки дитина спить і ввечері, як вкладу, і коментарі по ділу) А робити завжди є щось, в мене служниць, бабусь, тітоньок поруч немає... Я вірю або міні болгарам, як ви кажете і звичайним дівчатам. А тисячники або як люблять по модному писато Інфлуенсери, себто впливачки мене бісять ненатуральнвстю. Ну не може середня українська жінка такою прямо підретушованою бути, жити у таких будинках та купляти такі дорогі речі. А головне, що багато дівчат на цей стиль життя орієнтується і не ціну простих речей. Якесь гонитва за ідеальним фото, мені не подобатись зовсім цей "інфлуенс"
Casio
olena.romanenko, я не хвилююся, просто зі сторони це трошки некрасиво. Виглядає як підлабузництво чи навязування. А щодо інфлуєнсу - хто не мріє про гарні фото. Але ж там іде гонитва за лайками, і я згодна, що грошей треба багато.
olena.romanenko
Casio, Так у мене параноя, "немає чого робити" чи "навязування" ??? а про лайки, так, Мабуть ви праві, всі мріють про фото і велику кількість підписчиків, але тисячі не значить "активні читачі" но то вже така собі філософія, може коментує 10 Челсі, а у праватні повідомлення їм сотні пишуть)
vika.panchenko
Юлия13life, вас устраивает меня нет, по той причине что они мокрые , не впитывают всю влагу , ребенок спит мокрый
Юлия13life
vika.panchenko, так с этого и начинать нужно, что Вас не устраивает, а не писать "что вас удивили положительные отзывы ". Как будто больше заняться не чем людям, чтоб писать отзывы-обман. У меня двое детей, перепробовали наверно все известные торговые марки в Украине и с уверенностью могу сказать, что для моих детей нет ничего лучше памперсов. И про это я писала в отзывах к тестированию
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
ushechka

Секрет молодости от Vichy

Девочки вы заметили как долго тянется время или это только у меня?. Каждый час захожу на сайт и проверяю есть ли список 30 счастливчиков, а его все нет и нет. Давно не принимала участия в проекте, очень хотелось бы протестировать антивозрастную програму от Vichy. Всем удачки и терпения. Участников поздравляю и желаю приятного тестирования?
У отзыва 9 комментариев
Анастасієчка
Действительно. Когда ожидаешь время тянется в два раза дольше.
Tania1994rv
Я уже более наверно 2 оет не попадаю ни в олно тестирование, помню как успокаивала других, а теперь сама понимаю что такое разочерование. Столько проэктов и не подходить ни под один...странно. Ясное дело что на каждый я не буду регистрироваться, так как не всё подходит (я не из за халявы здесь) , но для меня это нонсенс 2 года не проходить ни в один проект.
ushechka
Девочки нужно верить и надеяться, осталось чуточку подождать. Я также как и вы давно не попадаю в список участников, но сильно не расстраиваюсь,значит кому то этот продукт нужнее. Главное всего что моя семья при здоровье, а все остальное мелочи жизни??
Yuliavisage
Да это правда)очень хочеться попасть в 30)))
ЮлГроза
Tania1994rv, ого, два роки це дуже багато, дійсно дивно. Терпіння вам
Bulavo4ka
Я не попадаю именно там где косметика,тоже расстраиваюсь,так как это то что я очень люблю,а тут так совпало что такой проект,моя аллергия,поход к врачу и опять выписывает vichy normaderm,от этого мне ещё печальней,так как в список не надеюсь что попаду,а финансов к сожалению на данный момент нет ,что бы вылечить свою аллергию и акне
Фейгала
Да, это точно, время тянется. Сама захожу сюда каждый час в надежде увидеть свое имя среди участников
IrinaBf
Да-да))) Точно так же все))) Так уже хочется увидеть список участников)
olena.romanenko
Tania1994rv, ви ще мене не бачили, я більше 2 років нікуди не попадаю) щоправда не на все подав)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Tania1994rv

Моя думка про корм

Вперше рада що не прийняла участь у проекті! Вчасно пішла працювати на роботу, на якій докладно вивчаються склади кормів.
По складу основних інгредієнтів Пуріна Ван економ-стандарт і лише перелік вітамінів наближує до преміуму. По перше велику роль відіграє те, що Пуріна входить до корпорації Нестле, а вони як ми знаємо роблять і солодощі і інші продукти для людей і включивши логіку, що компанія яка займається стількома напрямками шось добре робити не стане, якщо це 1 виробник який займається лише кормами ти це да!
Підійду ближче до складу - на першому місці основний інгредієнт - тварина (птиця, риба і т.д) АЛЕ! Не вказано яка частина - чи це субпродукти, чи це м'ясо чи це м'ясо-кісткове борошно. Нам можна лише здогадуватись що виробник туди поклав..далі, на 2 місці пшениця - засмучує..пшениця це алерген, але вся біда в тому що проявляється з місяцями, і на радість - алергії може й не виникнути. Далі не вказані які саме антиоксиданти і чи взагалі вони є ми також можемо здогадуватись.
ПЛЮСИ: є такий як плюс так і мінус - смакоароматична добавка (теж не вказано яка, може викликати цироз та онкологію - це мінус, А плюс це те , що ваша кицька з задоволенням їстиме цей корм). Нажаль більшість покупців обирають саме по даному критерію .
Наступний плюс - в принципі ціна .
У отзыва 3 комментария
julija_ostapchuk
Не знаю чому ви так категорично проти цього корму,але мій улюбленець наприклад їсть його із задоволенням. Ми до цього купували йому корм бюджетнішого варіанту (він у нас їсть тільки сухий і вологий корм), то кіт не завжди хотів його їсти,та й аромат бюджетніших варіантів як і склад був з неприємних. Якраз корм від #PURINAONE_UA нам чудово підійшов. Котик їсть з задоволенням і просить ще
Tania1994rv
julija_ostapchuk, котик може їсти і зіпсоване м'ясо, треба лише додати підсилювачі смаку чи таурину. А в дешевших як ви кажете їсти не хоче, виробник підсилювачі смаку не дає - це економ корми найдешевші, вони можуть дати лише барвника і ароматизатор, а вже корми дорожчі - стандарт класу додають підсилювачі смаку, тому киця гарно їсть більшість кормів. А суперпреміальні і холістик корму де дійсно в складі м'ясо і вітаміни коти не завжди хочуть їсти. Якщо з кошеня на хороший корм привчити то успіх буде, а якщо кіт їв стандарт корм з підсилювачами смаку і навіт в деяких супер преміальних як роял канін, там море таурину, який викликає звикання - кішку важко перевчити на хороший натуральний корм. І більшість людей які це не знають, говорять "ой купила натуральний хороший корм без добавок , а кіт не їсть - все значить поганий корм" , НІ - це просто ви підсадили кота на бяку
Tania1994rv
julija_ostapchuk, і діло не в тому якщо їсть - значить підходить, поспостерігаєте з якого віку почнеться цироз, або нирки або онкологія і на тривалість життя. По цьому робляться висновки. Завжди в якісних кормах вказано все у % і уточнення яка частина м'яса тіла тварини, бо те шо у складі курка 40% то це може бути і пір'я і голови і лапи, але не мясо
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Tania1994rv

Моя думка про корм

Вперше рада що не прийняла участь у проекті! Вчасно пішла працювати на роботу, на якій докладно вивчаються склади кормів.
По складу основних інгредієнтів Пуріна Ван економ-стандарт і лише перелік вітамінів наближує до преміуму. По перше велику роль відіграє те, що Пуріна входить до корпорації Нестле, а вони як ми знаємо роблять і солодощі і інші продукти для людей і включивши логіку, що компанія яка займається стількома напрямками шось добре робити не стане, якщо це 1 виробник який займається лише кормами ти це да!
Підійду ближче до складу - на першому місці основний інгредієнт - тварина (птиця, риба і т.д) АЛЕ! Не вказано яка частина - чи це субпродукти, чи це м'ясо чи це м'ясо-кісткове борошно. Нам можна лише здогадуватись що виробник туди поклав..далі, на 2 місці пшениця - засмучує..пшениця це алерген, але вся біда в тому що проявляється з місяцями, і на радість - алергії може й не виникнути. Далі не вказані які саме антиоксиданти і чи взагалі вони є ми також можемо здогадуватись.
ПЛЮСИ: є такий як плюс так і мінус - смакоароматична добавка (теж не вказано яка, може викликати цироз та онкологію - це мінус, А плюс це те , що ваша кицька з задоволенням їстиме цей корм). Нажаль більшість покупців обирають саме по даному критерію .
Наступний плюс - в принципі ціна .
У отзыва 3 комментария
julija_ostapchuk
Не знаю чому ви так категорично проти цього корму,але мій улюбленець наприклад їсть його із задоволенням. Ми до цього купували йому корм бюджетнішого варіанту (він у нас їсть тільки сухий і вологий корм), то кіт не завжди хотів його їсти,та й аромат бюджетніших варіантів як і склад був з неприємних. Якраз корм від #PURINAONE_UA нам чудово підійшов. Котик їсть з задоволенням і просить ще
Tania1994rv
julija_ostapchuk, котик може їсти і зіпсоване м'ясо, треба лише додати підсилювачі смаку чи таурину. А в дешевших як ви кажете їсти не хоче, виробник підсилювачі смаку не дає - це економ корми найдешевші, вони можуть дати лише барвника і ароматизатор, а вже корми дорожчі - стандарт класу додають підсилювачі смаку, тому киця гарно їсть більшість кормів. А суперпреміальні і холістик корму де дійсно в складі м'ясо і вітаміни коти не завжди хочуть їсти. Якщо з кошеня на хороший корм привчити то успіх буде, а якщо кіт їв стандарт корм з підсилювачами смаку і навіт в деяких супер преміальних як роял канін, там море таурину, який викликає звикання - кішку важко перевчити на хороший натуральний корм. І більшість людей які це не знають, говорять "ой купила натуральний хороший корм без добавок , а кіт не їсть - все значить поганий корм" , НІ - це просто ви підсадили кота на бяку
Tania1994rv
julija_ostapchuk, і діло не в тому якщо їсть - значить підходить, поспостерігаєте з якого віку почнеться цироз, або нирки або онкологія і на тривалість життя. По цьому робляться висновки. Завжди в якісних кормах вказано все у % і уточнення яка частина м'яса тіла тварини, бо те шо у складі курка 40% то це може бути і пір'я і голови і лапи, але не мясо
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться