Tania1994rv
Tania1994rv
Эксперт
Отзывы Tania1994rv
Комментарии Tania1994rv
Получено лайков
4 Like
Tania1994rv

Протестувала самостійно, бо не заходила на портал, народила донечку🥰

Після народження доці на 2,5 місяці вся шкіра вкрилася плямами! Лікар прописав емолієнт, декілька тм і я обрала випадково топікрем! Мазала 3 р в день чергуючи з гормональною маззю. То проходило то знаву з новою силою, вже немогла боротись у відчаї думала не підійшов топікрем, а ні, почала мазати 5р у день і стало видно р-т! Тому рекомендую однозначно!!!! На фото наша біда, яка в такому вигляді не проявляється більше!
У отзыва 1 комментарий
Tania1994rv

Покупка

Зараз збираю корзину товарів в пологовий на єва.юа і хоч немає ще списків учасників (а вдруг стану учасником), хотіла придбати сенсітів щоб попрати дитячі та свої речі, на сайті всі види є в асортименті, але жодного немає у продажу, коли будуть? Склад сподобався, а особливо ще й не має впливу на довкілля.
У отзыва 1 комментарий
Tania1994rv

Кращого незнаю!

Я виграла у конкурсі і отримала дуже масштабну посилку-подарунок від Dr.Oetker в позаминулому році. Вся продукція неперевершена! І морозиво, і дріжджі і ароматизатори...ну я взагалі мінусів виробника не знайшла. Якщо потрібна надійність у випічці, тут без обговорень - все вдасться з dr.Oetker 100%.
У отзыва 2 комментария
Tania1994rv

Чудово!

Було б класно спробувати тестування, так як маю дитину і якраз в червні-липні буде немовля. Якраз вже одяг в роддом придбала, але ще не прала. Дуже зацікавив склад, особливо цікава інформація про сіль.
У отзыва 0 комментариев
Tania1994rv

Шкода((

Так шкода, що лише для жителів Києва, їстимете ви, Київчани, а слюньки тектимуть у мене в Рівному))) всім смачного тестування! Гарних Новорічних свят!!!
Ех давно мене не було на порталі, треба виправлятись!)
У отзыва 0 комментариев