Julietka
Julietka
Эксперт
Отзывы Julietka
Комментарии Julietka
Получено лайков
144 Like
Julietka

DentaLife –ласощі для догляду за порожниною рота у собак

Чистимо зубки з DentaLife. Пшенично кукурудзяні палички з пористою структурою, чистять зуби від зубного каменю та нальоту, роблять дихання домашнього улюбленця приємніше, шірстка стала блискуча та гладенька завдяки комплексу вітамін, ЖКТ в нормі, за час тестування проблем не наблюдала.
Завдяки ЗІП застібці палички в упаковці не відсиріють, не потянуть вологу та сторонні запахи.
Видаю палички ввечері, перед сном. Така собі вечірня смачна чистка зубів☺ Дякуємо улюбленому сайту НаПробу за можливість протестувати палички DentaLife
 #naprobuua  #naprobuua_DentaLife  #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У отзыва 2 комментария
Julietka

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

3+
Ну дууууже смакує паличка DentaLifе. Жував би і жував. Хитрюга побачив де ховаю палички, відкриває носиком двері в шкафу і краде упаковку. Завдяки зіп застібці відкрити не може, так і шелистить на весь двір намагаючись відкрити пакет поки я не заберу та не відкрию. Бере паличку і тікає у садок, подалі щоб ні с ким не ділитися. Вирішила видавати палички ввечері, перед сном. Така собі вечірня смачна чистка зубів☺
В подальшому буду балувати Зевса𓃬 такими паличками, звісно не так часто як він би хотів. Зубки білесенькі, чістесенькі. По песику видно що він довольний, а з ним і я.
У отзыва 0 комментариев
Julietka

DentaLife

1+
Сьогодні 10 день тестування і мінус 2 упаковки.
Добре що у нас два песика от малечі не "зайшли" палички одну паличку розділила на дві частини і він так нехотя її пожував, а все останнє Зевсику. Той як пилосос, замітає все на своєму шляху. Чистимо зубки з Зевсом залюбки. З зубами в нього проблем не було, бо він ще молодий парубок, а от запашок з рота був присутній, зараз обійматися і "цілуватися" з ним набагато приємніше ˙˚ʚ(´◡`)ɞ˚˙ ЖКТ в нормі, були раніше запори, зараз таких проблем не наблюдаю.
У отзыва 7 комментариев
Julietka

Готуємося до Великодня: засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Я не являюсь учасником тестування, але ...
Натрапила в телефоні на предвеликодні світлини, та вирішила також залишити відгук. В допомозі приготування пасхальних смаколиків стали помічники Dr. Oetker декор срібні перли, цукрова пудра-для глазурі та ванільні краплі (залишилось ще з минулого тестування, пів бутилочки заховалось в приправах) (❁´◡`❁)
Фанатію від цієї продукції, вона нереально крута.
Хочу добавити ще такий момент: моя матуся дуже любить випічку, але в неї на ванільний цукор печія, а на краплі чомусь ні. Так що свята обійшлися без таблеток від печії )))
У отзыва 0 комментариев
Julietka

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

Посилочка на руках. Все ціле, 6 упаковок DentaLife.
Тестування розпочато. Сьогодні Зевс був не в дусі, він у нас хлопчик з характером. Неочікувано закінчились запаси кісток і він цілий день був сердитий, тож коли я принесла посилочку не хотів позувати на камеру. Після вечері він отримав смаколики DentaLife і відразу ж подобрів.
У отзыва 0 комментариев