Chabanylya1708
Chabanylya1708
Знаток
Отзывы Chabanylya1708
Комментарии Chabanylya1708
Получено лайков
1 Like
Chabanylya1708

Нарешті отримали суміш Nan Supreme на пробу

Нарешті ми отримали свою посилочку і приступаємо до тестування суміші NAN Supreme.
У отзыва 0 комментариев
Chabanylya1708

Лінійка supreme

Дуже хотілось би спробувати і протестувати нову лінійку суміші supreme.Склад супер
У отзыва 0 комментариев
Chabanylya1708

Суміш Milupa - чудовий вибір для активного малюка

Суміш Milupa - це однозначно гарний вибір у світі сумішей.Після 12 місяців у малюка формуються вподобання до певної їжі,до певних смаків.Тому й не кожна суміш може підійти по смаку.Мілупа моєму сину зайшла на ура.Має гарний смак та запах.Гарно розчиняється у воді.Не менш важливим є і склад суміші.Для мене важливо ,що без пальмової олії,з вітамінами і мінералами.А ще в складі є вітамін д3 ,це теж дуже важливо.Адже малюк має отримувати вітамін д3 кожного дня.З цією сумішшю в малюка добре працює животик! Гарне упакування,зручна і зрозуміла інструкція.Упаковка в 600 гр. поділена в середині коробки на два пакетика,це теж зручно.Я ,як мама,задоволена цією сумішшю .Єдине що,я б добавила в упакуванні в пакети зіп застібку,щоб суміш зберігалась ще краще.
У отзыва 0 комментариев
Chabanylya1708

Тестування суміші Milupa 3

Сьогодні отримала суміш Milupa 3.Вже зробили розпаковку чек.Відкривши посилочку,окрім суміші там ще була офігезна сумка-шопер.Тож щасливий не лише малюк,а й мама)))З гарним настроєм розпочинаємо тестування.
У отзыва 0 комментариев
Chabanylya1708

Суміш Nestogen 3

Отримали суміш Nestogen 3.Гарно запакована,прийшла швидко.Розпочинаємо тестування.З першого разу бачу вже що малюку ця суміш до смаку.Він їсть її із задоволенням.Та я як мама не хвилююсь за склад суміші,адже він тут дуже добрий та немає нічого зайвого ,особливо пальмової олії.
У отзыва 1 комментарий