Vitamalko4
Vitamalko4
Эксперт
Отзывы Vitamalko4
Комментарии Vitamalko4
Получено лайков
6 Like
Vitamalko4

Прикорм

Ми вже ввели дуже багато продуктів в раціон, нам вже 6,5 місяців, але дуже багато бачила реклами з приводу м'ясного пюре Ко ко, але в продажі в нашому місті немає, дуже хотілося б спробувати саме нашого виробника
У отзыва 0 комментариев
Vitamalko4

Purina one

Тестування підходить до завершення, і тепер впевнено можу сказати, що від цієї торгової марки не відмовимося, корм для кошенят супер, наш Кузя мега активний, весело всім від його бешкетувань, ми задоволені якістю корму, якість шерсті покращилася. дякуємо, що допомогли нам обрати найкращий корм для нашого котика)
У отзыва 1 комментарий
Vitamalko4

Purina one

Кожен ранок в нас починається з того, що нашому Кузі треба дати вологий корм інакше буде ходити і просити, тому тепер можу з впевненістю сказати що за 12 днів тестування корм не набрид, а сухий корм подобається їсти більше на обід, впевнена, що і далі будемо купувати такий корм для нашого Кузі
У отзыва 1 комментарий
Vitamalko4

Purina one

Майже тиждень тестуємо корм, то відгук можу написати тільки позитивний! Звичайно спостерігаючи за Кузьмою нашим, помітила те, що до душі більше прийшовся вологий корм, але від сухого корму не відмовляється і їсть з задоволенням, так як в мене є маленька дитина, то для синочка за щастя погодувати котика з руки і сухий корм Purina one нам в цьому дуже допомагає)
У отзыва 2 комментария
Vitamalko4

Посилочка

Отримали сьогодні посилочку з кормом, супер задоволені, котик крутився навколо ящика, коли відкрили посилочку відразу дали нашому Кузі вологий корм. Почав відразу їсти, я думаю, що нашому котику дуже смачно. Перший раз смакує саме таким кормом, з'їв цілий пакетик, такого раніше ніколи не було. Щиро дякуємо за посилочку ?
У отзыва 1 комментарий