Готувала сьогодні заливний пиріг з бананами та яблуками. Для пісочного тіста: розтопити 125 г маргарину , до нього додати півсклянки ( 100 мл) йогурту (сметани) та 2 ст.л цукру . Окремо просіяти 200 г борошна з 5 г розпушувача для тіста Dr.Oetiker. Вмішати в масу та виліпити грудку,яку поставити в холодильник на півгодини. Готуємо заливку за цей час: збиваємо 1 яйце, додаємо 1 ст.л цукру та півпачечки ванільного цукру Dr.Oetiker. Вимішуємо з 2 ст.л борошна та додаємо пачку йогурту без цукру (350-400 мл) ,можна заміняти сметаною. Додаємо до смаку корицю. Окремо карамелізуємо яблука: одне невелике кислувате яблуко ріжемо на дольки, поливаємо їх лимонним соком та посипаємо ванільним цукром та корицею. Нарізаємо дольками 3 спілі банани. Розігріваємо духовку. Готове тісто викладуємо у форму ( я брала 26 см) , формуємо бортики та викладаємо слоями банани та заливаємо заливкою. Поверху півколом викладаємо яблука. Печемо при 170-180 градусів 45 хвилин. Після чого залишаємо пиріг ще в духовці на півгодини. Вуа-ля! До гарячого шоколаду в самий раз :)