Yashperiza
Yashperiza
Знаток
Отзывы Yashperiza
Комментарии Yashperiza
Получено лайков
7 Like
Yashperiza

Задоволена на всі 100

Тестування завершено, а випробування плямами - ні! На черзі порошок пройшов завдання з видалення плями від трави! Я дійсно задоволена на всі 100 %. Відіправ з першого разу при машинному пранні! Вже починаю шукати магазини, де можна купити такий порошок в подальшому!) А також порекомендувала всім своїм знайомим!
У отзыва 2 комментария
Yashperiza

Результати перших тестувань!

От і додходить до завершення тестування нового прального порошку TRONA. Враження після користуванням ним неоднозначні . Не можу сказати, що це найкращий порошок, яким мені доводилося прати, але і не скажу, що найгірний. Найголовніше те, що даний порошок є безфосфатним, немістить у своєму складі фосфатів та цеолітів, 90% поверхнево-активних речовин, що містяться у порошку біологічно розкладаються, а їх кількість не перевищує запроваджені обмеження. Порошок має екологічний сертифікат. У кожному пакетику є своя мірна ложечка для зручності. Кожен з видів порошку ( універсальний, для кольорової білизни та для прання дитячого одягу) підходить як для ручного так і для автоматичного прання. Дуже незвичною є структура порошку - він схожий на дотик на борошно (я такого ще не бачила, тому здивувалася), легко милиться але і легко змивається з рук. Великої піни немає. На запах нагадує господарське мило, на любителя, але з іншого боку це означає, що парфумерна композиція, яка в складі порошку є не занадто сильною! Перш за все я перевірила прання дитячих речей, адже найважливішим є те, чи впорається він з плямами різного походження саме на дитячих речах. На фото ( пляма від полуниці), яка залишилася після прання іншим порошком. Після того як я просто замочила кофту у воді з універсальним порошком - пляма зійшла, і я навіть не терла нічого! це було надзвичайно приємно і вразило з першої спроби прання! Інші речі випрані в пральній машині теж виглядали бездоганно. Якщо порошок гарно справляється з плямами від фруктів (що як на мене відіпрати найважче), то й з усіма іншими справиться на "УРА"! Як на мене, цей порошок вартий уваги та свого місця на поличці поряд з іншими засобами для прання.
У отзыва 0 комментариев
Yashperiza

Перше враження від тестового набору

Отримала я свою посилку, і хочу поділитися першими враженнями саме про компанію, адже її продукція та підхід до клієнта - це її обличчя та репутація! В посилці як і було обіцяно прийшло три пачки порошку по 500 гр. для прання білизни за такими категоріями: прання кольорових речей, прання білих та кольорових речей та для прання дитячої білизни. Увесь порошок є безфосфатним, що є дуже важливим у сучасному світі як для здоров'я людей так і для захисту навколишнього середовища! У кожному пакетику є мірна ложечка для зручності використання. Дуже приємно була вражена та здивована відповідальним підходом компанії до свого клієнта, адже разом з продукцією були також підтверджуючі документи про діяльність та якість продукції, а саме сертифікат, сертифікат відповідності, декларація та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Це є дуже показовим, адже компанія з таким рівнем відповідальності просто не може випускати неякісну продукцію! Саме таке відношення викликає підвищену довіру у клієнта! Не менш приємним та неочікуваним бонусом були подаруночки з логотипом компанії, а саме пакетик, блокнот, ручка та календарик на поточний рік. Неймовірно рада долучитись до процесу тестування цієї продукції! Вже в очікування тільки відмінних результатів!
У отзыва 3 комментария
Yashperiza

Участь в тестванні!

Уррраааа))) Я була дуже рада та здивована, коли прийшло смс від Нової Пошти, що до мене прямує посилка для тестування!!! З нетерпінням чекаю цю для себе новинку!
У отзыва 0 комментариев
Yashperiza
Хочу написати ще один відгук після дегустації : найкращий показник смачного та якісного продукту- це відмінний апетит собаки! За період тестування наші обидва тубуси скінчились... і що б ви думали? Пес просто відмовляється їсти тепер іншу їжу! Тож доведеться маабуть бігти на сайт продукції та замовляти ще смаколики моєму улюбленцю! Спасибі за можливість спробувати якійсний продукт!
У отзыва 0 комментариев