Hopy
Hopy
Знаток
Отзывы Hopy
Комментарии Hopy
Получено лайков
1 Like
Бактоблис
02:28 29.07.2021
Marina90

Знову Бактобліс)

Завдяки сайту, нам пощастило безкоштовно протестувати препарат Бактобліс. Склад препарату досить непоганий, але є певний мінус, що зберігається в холодильнику-певні незручності. Складає досить позитивні враження те, що гарний склад та має смак полуниці, не доведеться вмовляти дитину, щоб розсмоктати препарат Бактобліс. Будемо тестувати, адже на даний час малеча знову хворіє, згодом напишемо своі враження)
У отзыва 3 комментария
Hopy
дуже цікаво дізнатися ефект від профілактики і саме від лікування цим препаратом
Marina90
Ми вже проходили курс лікування цим препаратом(купували за власні кошти), особливого еффекту не спостерігали,але й гірше не стало, будемо знову тестити,а
Marina90
Надіюсь,буде гарний еффект від Бактобліс😊
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Бактоблис
13:29 29.07.2021
Ксения Чупенкова

Починаємо тестування

Вчора отримала цей чудовий препарат. Курьер привіз вчасно, питав, чи можу я забрати посилку на дворі, але я була дома сама з дітлахами про що йому і повідомила, тому він піднявся і приніс набір у квартиру.
Набір містить 3 упаковки Бактоблісу у формі таблеток, у кожній по 1 блістеру ( 10 таб ). Ще була маленька розмальовка, яка залишила моїх дітей у захваті!!! Окреме дякую! Сьогодні ввечері почнемо тестування - я вирішила давати його двом молодшим дітям ( 8.5 та 6 років ) у продовж 15 днів. Будемо спостерігати за результатом та згодом ділитися ним у відгуках.
У отзыва 2 комментария
Hopy
Будемо чекати ваших відгуків. Раніше не чула про цей препарат дуже хочеться дізнатися обьективну думку від батьків.
Ксения Чупенкова
Hopy, Поки других день. Донці щось не дуже подобається, а сину зайшов супер! Спостерігаю далі)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Дарья Шевченко

Pampers pants

Тестирование подгузников Pampers в дороге, ночью и днем!
Лично мой опыт, что для меня подгузники - трусики подходят только днем. Было у нас не большое путешествие с ребёнком, ехать около 14 часов, выехали на ночь что бы ребёнок проспал большую часть времени в дороге. Так как нам 3 месяца с небольшим решили часть дороги ехать в автокресле, часть в люльке от коляски (для комфортного сна). После купания одели трусики и в дорогу. Для обычного ночного сна, трусики идеальный вариант, но в дороге, на первой остановке спустя 4 часа я решила сменить малышу трусики. Как итог, ребёнок проснулся от того что его разбудили. И мы целый час потеряли что бы снова его уложить в сон. Так же для себя я определила, что так как малыш ночью менее подвижный, мне комфортне на него одевать обычный подгузник и не тревожить его сон. А днем трусики отлично справляются со своей задачей. Малыш начал переворачиваться и днем одеть обычный памперс нереально просто, зато трусики ?
Мой итог: для своего спокойствия и спокойствия ребёнка ночью и в дороге я предпочту памперс, а вот днём только и буду использовать трусики для этого маленького непоседы!
У отзыва 4 комментариев
Bozhenitka
Погоджусь з автором коментаря. Ми з донечкою перейшли на трусики-підгузники у період, коли дитина почала стояти і вже не хотіла лягти, щоб одягнути підгузник. Попередня спроба перейти на вид трусиків була невдалою, бо було незручно. Але якщо вернутись до початку, то коли вже дитина підросла на ніч все одно деякий період брати звичайні підгузники з липучками, а на день трусики Pampers. Виходить, що брали дві різні упаковки і використовували одночасно. А згодом вже призвичаїлась і зовсім перейшла на pants Pampers, це було найзручнішим варіантом.
Bozhenitka
Ну, і не знаю як автору, але коли дитина мала акт дефекації, то спочатку було важко приловчитись знімати трусики-підгузники. Постійно десь розмазувалось. Потім також призвичаїлась і вже таких нюансів не було. Додам, що розмір було підібрано вірно.
Дарья Шевченко
Kushenita, я разрывают трусики, не снимаю их как при одевании. Все равно же на выброс идут
Hopy
Может дело в размере. Моя кроха много пьет и днем и ночью, но нам вполне хватает одних трусиков на всю ночь.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Олена Зінов'єва

Серветки Pampers

Напевне це єдині серветки, які можна рекомендувати без сумніву. Серветки м'якенькі, не викликають ніякої реакції, не пересушують шкіру малюка, без різкого запаху, дуже вологі.
Ці серветки дуже класні,однієї серветки вистачає для одного разу використання.
По умовам проекту маленька пачка серветок та пачка трусиків досталась нашому другу Давиду ,який половиною поділився зі своїм братиком Мироном.
Друзі, які тестили приємно вражені від серветок та трусиків.
Тому рекомендуємо всі????
Ми з задоволенням тепер будемо купувати такі серветки. А в літню пору це саме те, що потрібно.
У отзыва 3 комментария
Hopy
Полностью вас поддерживаю относительно качества салфеток, а еще хочу отметить удобный размер упаковки, которую легко взять с собой и она не займёт много места в коляске/сумке
Ekaterina Radko
Соглашусь, качество салфеток на высоком уровне! Ещё очень подкупает упаковка с клапаном и мини набор, что удобно бросить даже в маленькую сумочку!
Олена Зінов'єва
Да, теперь это наш выбор номер № 1. Рекомендую всем мамочкам и не только )))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Katrya

Pampers трусики

Вчора отримала набір для тестування. Дуже крутий! Підгузки, серветки, сумочка, буклет з промокодами на знижку. Обов'язково поділюся враженнями та продукцією зі знайомими.
Не витримала і одразу почала тестувати трусики. Одягли на нічний сон. Моєму синочку 1 рік і 3 місяці. Дуже активний. Крутиться, стрибає як несамовитий. Звичайні підгузки одягти дуже складно. З трусиками легше. Доречі, я тільки вчора після ознайомлення з буклетом дізналася, що трусики ще й легко знімати. Потрібно просто розірвати трусики збоку. Це виявляється досить просто.
Підгузок добре сів, малюку було комфортно. Свою функцію виконав. Має приємний ненав'язливий аромат. Також, слід відмітити, що самі підгузки дуже тоненькі і мають м'який еластичний пояс. Не тиснуть, але й не бовтаються.
Тестуватимемо далі. Обов'язково поділюся відгуками.
У отзыва 4 комментариев
Василина Кухарчук
До Pampers Pants я завжди думала, як буде складно знімати трусики з його вмістом, але все виявляється дуже просто і легко) І без перебільшена геніально!
mostexpensive
Василина Кухарчук, ми користувались трусиками іншої тм,то там боковинки дуже погано розривались,а в цих трусиках досить легко?
Hopy
Ваши протоколы активные? Мне две подружки сообщили, что сайт им выдал ошибку как просроченные коды
annalibets
Hopy, в буклете указано, что промокоды работают с 1 августа ☝️
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться