chingishan
chingishan
Новичок
Отзывы chingishan
Комментарии chingishan
Получено лайков
0 Like
chingishan
Я буквально декілька хвилин тому отримав посилку! З великим задоволенням буду приймати участь у тестуванні. Щітка виглядає дуже якісною, чудовий дизайн і яскравий колір.
У отзыва 1 комментарий
chingishan
Я все ж наважився та купив дітям паучі з манго. До цього купував інші марки так як сама упаковка у паучах особисто для мене має дуже багато кольорів, малюнків і це якось відштовхувало. У нас в сім'ї прийнято перш чим щось дати дітям куповане з магазину спочатку трішки куштую я чи жінка. Це пов'язано з тим, що декілька разів дитячі сирочки та молоко були не відповідної якості. Ми прекрасно розуміємо, що при доставці продукції до магазинів може бути пошкоджена упаковка чи порушений температурний режим. На смак пюре дійсно смачне і на мій смак на 99% відповідає смаку стиглого манго. Менший син пюре з'їв за секунд 30 і хотів ще й у брата відібрати))))) Старший у нас дегустатор та розтягнув смакування десь на півтори хвилини. Сказав купувати ще))))
У отзыва 0 комментариев
chingishan
Щасливий Тимофій -щасливі батьки!
У отзыва 0 комментариев
chingishan
Я на жаль не потрапив у списки експертів, напевно через те, що чоловік і чомусь більшість людей думає, що чоловіки не мають діла до прикорму малюків. Дана марка м'ясних пре дуже смачна і легка за консистенцією. А от пауч я ніяк не можу купити так як сама упаковка мене якось відлякує яскравими кольорами та великими буквами. Така упаковка більш схожа на продукцію яка не є дуже корисна. Я хоч і розумію , що в паучах хороше пюре та завжди вибараю іншої торгової марки.
У отзыва 0 комментариев
chingishan
А в цьому проекті тільки жінки можуть прийняти участь? Я заявку залишив, але так розумію, що анкета розрахована на жінок. Ну принаймні я люблю готувати, може це стане для моєї анкети плюсом при відборі))))
У отзыва 0 комментариев