Rimma883
Rimma883
Знаток
Отзывы Rimma883
Комментарии Rimma883
Получено лайков
0 Like
Rimma883

Післясмак від тестування: який він?

Мали 14 днів, щоб протестувати нову дієтичну добавку "Бекутан". Саме стільки пакетиків було у коробці. У принципі, це мінімальний термін вживання вітамінів, тому для аналізу впливу на організм достатньо. Приймали один раз на день. Один пакетик розводили у воді, бо моїй доні повних три роки (два саше від 4 років). Кількість води обирали на власний розсуд, бо чіткої вказівки в інструкції немає. Просто наливали третину склянки води і всипали вміст саше. Доня робила це самостійно і з задоволенням. З першого дня дитина налаштована була пити вітаміни, і вони її не розчарували: приємний апельсиновий смак, без специфічного аромату, солоденьке - доня дочекатися не могла, коли знову будемо їх вживати. Навіть трохи засмутилася, коли "Бекутан" закінчився. Отож, пропивши 14 днів дієтичну добавку "Бекутан" можна зробити такі висновки:
- мінерально-вітамінний склад абсолютно задовільний, майже як у більшості вітамінних комплексів, але надзвичайний плюс саме у наявності пробіотика. Ні для кого не секрет, що злагоджена робота кишківника - це основа імунної системи, тому для мене був важливим саме цей компонент. Прекрасно виробник вирішив питання зберігання пробіотика і вітамінів: вони розташовані окремо один від одного, хоча й становлять один пакетик - зручно і надійно;
- можна застосовувати дітям від одного року. Це особливо важливо, якщо є проблема з грудним вигодовуванням і мати боїться, що дитина не доотримує вітаміни з їжі.;
- приємне дітям на смак, п'ють із задоволенням.
Недоліки:
- дітям від 4 років однієї упаковки буде мало для курсу навіть у 14 днів, бо чотирирічні діти мають пити по 2 саше за один раз;
- містить багато підсолоджувачів, а дітям від 1 року це не в плюс;
- відсутня чітка інформація, у якій кількості рідини розчиняти вміст пакетика.
Отож, як бачимо, переваг більше ніж недоліків, тому "Бекутан" - чудовий варіант для малечі, якщо треба підтримати імунітет.
У отзыва 0 комментариев
Rimma883

Бекутан тепер є і в нас!

З донею отримали посилочку! Я заздалегідь попередила її, що для прийшли вітаміни, то вона бігла на пошту забирати їх. Вона роздивилася упаковку, розділила усі пакетики один від одного і не могла дочекатися, коли скуштує. Випила уже два пакетики, вживає вранці після їди із задоволенням! Доні дуже смакує, говорить, що це її улюблений напій. Продовжуємо тестувати.
У отзыва 0 комментариев
Rimma883

Персиковий тарт з желе Dr.Oetker

Обожнюю чізкейки та відкриті пироги (тарти) з фруктами та ягодами. Просто не можу встояти від аромату персиків. Тому коли готувала свій тарт спробувала безбарвне желе для торта Dr.Oetker. Цей варіант желе ідеально підходить також для тортів без випічки. Люблю, коли видно начинку, тому обрала саме безбарвний варіант желе.
Основу для тарта готую за простим рецептом: 170г борошна та вершкового маслу (я власне використала домашню сметану) змішала з 100г цукру та 1 яйцем. Випікала при 180 градусах 20-25 хвилин.
На готовий корж виклала нарізані персики та залила готовим желе. Готується він просто: склянка води, 2 ст.ложки та вміст пакетика желе від Dr.Oetker заварюється протягом хвилини. І що цікаво, треба одразу залити готовою масою корж з персиками. Я спочатку сумнівалась, що це гарна ідея, бо думала, що гаряча суміш зіпсує корж, але я помилялась. Все вийшло чудово! Желе застигає неймовірно швидко: через п'ять хвилин вже почала схоплювалась поверхня желе, і через 15 хвилин воно повністю застигає. Результатом дуже задоволена.
Для мене желе для торта Dr.Oetker справжня знахідка, по-перше, нарешті я знайшла безбарвне желе, по-друге, чекати цілу ніч поки застигне желе не потрібно, все дуже швидко та якісно.
Правда, я не втрималась і прикрасила желе зверху ще й збитим десертом і тертим чорним шоколадом! Гарно і смачно!
У отзыва 0 комментариев
Rimma883

Гості на порозі або Збитий десерт вирішує проблему частування

Якщо коротко про збитий десерт від Dr.Oetker, то це швидко, смачно і оригінально.
Реально збивається за 5 хвилин. Потрібно всього 2 компоненти: молоко та пакетик "Збитий десерт" від Dr.Oetker. Спочатку не вірилося, що вийде, але коли маса на очах перетворилася під міксером на чудову стійку піну, то вже сумнівів не залишилося. Прикрасити десертом можна будь-що. Я прикрашала тарт з фруктами, бісквітний рулет та подавала як окремий десерт з персиками. Виклала у креманки з нарізані фруктами та присипала чорним шоколадом! Все!
Тепер рекомендую всім тримати під рукою пакетик "Збитий десерт" від Dr.Oetker на випадок неочікуваних гостей. Дійсно паличка-виручалочка!
У отзыва 2 комментария