Leony
Leony
Новичок
Отзывы Leony
Комментарии Leony
Получено лайков
2 Like
Leony

Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Продовжую ділитись приємними враженнями від тестування набору «Wella Deluxe Perfect Fixation».
Після кількох днів легкої укладки з використанням мусу з набору вирішила спробувати лак й мої очікування перевершили сподівання. Я давно відмовилась від користування лаками для волосся, від них воно ставало липким, віддавало удушливим ароматом, який перебивав парфуми. Але тепер даний стереотип зламано й я щодня можу обирати між двома засобами або взагалі поєднувати мус з лаком – для більш тривалої дії. Легкий та приємний аромат лаку є ненав’язливим, а про липкість можна забути – волосся приємне на дотик як до, так і після розчісування.
Дуже вдячна бренду Wella за орієнтацію на результат, за роботу для задоволення потреб найвибагливіших споживачів!
У отзыва 0 комментариев
Leony

Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Вперше я стала учасником проекту і тепер хочу поділитись приємними враженнями.
Після зміни стилю стрижки було безліч спроб зробити бажану форму укладки (процедура щоденна) – адже в сучасному ритмі життя дуже важливо цінувати час. Тож участь у проекті стала у нагоді як ніколи вчасно. А приємним бонусом є зручна торбинка із заздалегідь продуманим всередині фіксуванням засобів – одразу зрозуміло, що бренд Wella дійсно турбується про збереження цілісності продукції для забезпечення потреб кожного споживача.
Першого ж дня після отримання набору «Wella Deluxe Perfect Fixation» розпочала тестування муса для укладки. Й з першого ж користування не могла натішитися – це саме той засіб, який я шукала! Волосся набирало необхідну форму, а відчуття нанесеного мусу взагалі відсутнє. Після розчісування засіб теж легко тримає кожну прядку в необхідному напрямку, робить його слухняним) Тож я насолоджуюсь природнім живим волоссям.
У отзыва 0 комментариев