Anna Prohorchuk
Anna Prohorchuk
Новичок
Отзывы Anna Prohorchuk
Комментарии Anna Prohorchuk
Получено лайков
0 Like
Anna Prohorchuk
Хотела попробовать варенье с арбузом, но его уже съели, осталась только диня. Поэтому сегодня готовила джем с дини и апельсин. Я сбила на блендер кусочками нарезанную диню и апельсин. Проварила, потом добавила желфикс, чуть сахара и лимонной кислоты. Проварила ещё 3 минутки и закатала в баночки. Когда джем остил вышел очень густой.
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ольга
Anna Prohorchuk, а на вкус какой получился? Душистая дыня и апельсин - вкусы не перебивают друг друга?
Anna Prohorchuk
Я б сказала, що вони доповнюють друг друга. Відчувається смак дині, а апельсин дає кислинку. Смак пречудовий
Ивченко Ксения Владимировна
Знаєте що я вам скажу. Мій вік 31 рік я подавала заявку на участь ц проекті. Чому? Після корони пам'ять 6 секунд. Після панічних атак які в мене були протягом 3х років і зараз також часто буває. Я дуже погано сплю після панічних атак і досі. Тоді було тільки 3-4 гидини на добу, зараз трохи більше. Тепер зараз ще додалась ця клята війна і тривоги від яких я вже шаленію по 15 шт на день. Ті 🍒 на торті, мешкаю в 40 км від лбз і кожен день чую вибухи. Тому. У всіх є різні фактори. Я б дуже хотіла б прл есиувати цей препарат тому що нажаль зараз фінансово я його не можу собі дозволити.
Анеті
Anastasia Litvin, так я зазвичай даю десь 21:50,мала прокинулась в 9:10 ранку(то вона інколи прокидається в ночі навіть якщо водички попити,а це спала так солодко я сама навіть здивувалась,що так протрималася.
Anastasia Litvin
Анеті, ого, нічого собі інтервал😳 моя в 22-00 зазвичай їсть і в 6-00
Анеті
Anastasia Litvin, нам ось буде 1,8 але мала ще в обіді та на ніч їсть суміш,а вдень то вже звичайну їжу. Я навіть сама не хочу її відчувати від суміші,хай вже коли сама захоче тоді і кине бутилочку.
Anastasia Litvin
Анеті, це і правильно. Мій брат до 2,4 був з пляшечкою
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться